Amopage

Hva kan jeg bruke for å holde madrassen min sklir?

- Views 1
Advertisement

Hva kan jeg bruke for å holde madrassen min sklir?


En madrass skrens rundt på toppen av sin boks våren er et irritasjonsmoment møtt av mange som bruker tosidige eller eldre madrasser. Movement er forårsaket av kaste og slå mens du sover, eller bare ved loven av å sitte ned eller står opp utenfor kanten av sengen, utilsiktet skyve madrassen vekk fra deg. Tilbøyelighet til akkurat din madrass å reise avhenger både av deg og på materialet som brukes til å dekke madrassen.

madrass Model

Den beste måten å unngå et problem er å hindre den i første omgang, så en måte for å holde madrassen sklir er å kjøpe en ensidig modell. Disse er ikke ment å være snudd som eldre tosidige madrasser og de er vanligvis produsert ved hjelp av en sklimateriale på bunnen av madrassen. Dette sikrer at det forblir der du plasserer den.

gummi~~POS=TRUNC

Hvis du ikke er i markedet for en ny madrass, den mest økonomiske måten å stoppe alt som sklir og sklir rundt er å kjøpe et stykke gummi matter som brukes til å holde tepper på plass, eller til linje skap hyller. Mål madrass på forhånd ved å bruke et målebånd for å måle ned den ene siden og på tvers av enten toppen eller bunnen av madrassen. Kjøp et stykke litt større enn arealet av madrassen. Det kan da trimmes til størrelse når du får den hjem.

Skumgummi

Den nest beste løsningen er å kjøpe et stykke tynn skumgummi. Igjen, ta madrass målinger med deg for referanse. Å ha en hvilken som helst del av den glatte rørende madrassen spiralfjær kan oppheve virkningen av gummimaterialet, eller i beste fall redusere dens nytte. Plasser skumgummi mellom madrassen og boksen våren for å gi trekkraft for madrassen og stoppe skli rundt.

Hook og Loop

En annen metode for å arrestere madrass bevegelsen er å kjøpe stick-on hook-and-loop strimler. Disse har et klebemiddel på den ene side. Skrelle bort det beskyttende papir og plassere de strimler med de krokstykkene på hver undersiden av madrassen, eller toppen av boxspring, plassere løkkestykkene på den motsatte side. Vær sikker på at brikkene vil matche opp når du legger madrassen tilbake på boksen våren. Strimlene festes til hverandre og stanse madrassen i å skli.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-jeg-bruke-for-a-holde-madrassen-min-sklir/ "

相关文章!
 • Hva kan jeg bruke for å holde opp en gardin stang i midten?
  - 阅 0

  Stenger er en enkel og billig måte å holde gardinene der tilhører - som dekker vinduene. Det er mange strategier for å sikre en stang, slik at det ikke henger ned på midten og gjøre gardiner gjeng opp. Med noen få ekstra minutter og noen enkle deler

 • Hva kan jeg bruke til å holde en katt fra skrape Wicker Møbler? Hva kan jeg bruke til å holde en katt fra skrape Wicker Møbler?
  - 阅 0

  Katter er drevet av sine instinkter å klø overflater i sine territorier. De velger et lite antall objekter som skiller seg ut og gå tilbake til dem til å forlate sine spor om og om igjen. Utendørs, kan de se til et tre eller en fencepost å tilfredsst

 • Hva kan jeg bruke for å holde Mangoes Fra Mørkere? Hva kan jeg bruke for å holde Mangoes Fra Mørkere?
  - 阅 0

  Mango, i likhet med andre frukter, mørkne når snittflatene blir utsatt for luft. Dette skjer når oksygen reagerer med frukt og oksiderer det, noe som skaper den mørkere farge. Det er mange måter å holde dette skjer, ikke bare med mango, men andre fru