Amopage

Hva kan hunder spille med i bakgården?

- Views 4
Advertisement

Hva kan hunder spille med i bakgården?


Enten du låse Sampson utenfor mens familien spiser middag eller gi ham gratis søking av gården mens du er på jobb, må du gi ham ting å spille med. Hvis han holder seg der ute for lenge med ingenting å gjøre, vil han finne sin egen måte å underholde seg selv - som ved å rive opp potteplanter eller grave hull i plenen.

Gummi Treat Balls

Plukk opp en solid gummi godbit ball fra nabolaget dyrebutikk. Disse holdbare leker kan håndtere kraftig tygging og er lett å rengjøre etter en dag med å rulle rundt i søla. Bare stappe gummileke med brutt opp godbiter, tørrfor, utholdende pølser og et snev av peanøttsmør å forsegle alt det. Sampson vil gå gale prøver å komme seg på munchies og du får fred i sjelen å vite at han har noe trygt å holde ham opptatt i timevis.

Rope Leker

Tau leker er super holdbart for grove slepebåt spill, og du kan rengjøre dem raskt med sprut av en slange. Tauet delen av leken gangen er overveldende skjønt. Noen har knuter på begge ender, etterligne et bein form, mens andre har holdbare gummideler på slutten, noe som gir Sampson forskjellige teksturer å chomp på. Tau leker er svært holdbare og mange varianter er minty flavored for å forbedre din pooch pusten mens du er borte. Plukk opp noen forskjellige typer og rotere dem ofte slik at han ikke blir lei med det samme gamle leken hver dag.

Chew Bones

Du ønsker ikke å gi Samson kuskinn bein mens du er på jobb hele dagen. Hvis han er en solid chewer, kan han bryte av biter som kan sette seg fast i halsen. Som et alternativ, får ham tygge bein som du finner ned hunden leketøy midtgangen. Disse lekene - laget av en tøff gummi og plast blandingen - kommer i massevis av smaker, alt fra kylling eller biff til peanøttsmør. Sampson vil ha en velsmakende utendørs godbit-flavored bein for å holde ham opptatt i timesvis mens du er borte. Plus, er alt du trenger å gjøre skylle den av på slutten av dagen, og det vil være god som ny for morgendagens spill sesjon.

graving Zone

Hunder grave for alle slags grunner. Noen ganger vil de grave seg et hull for å holde kjølig i eller for å begrave sin skatt, mens andre ganger vil de grave for å få ut alt som oppdemmet energi. Hvis hunden din er bare en av de naturlige fødte graveredskap, lage grøfter overalt uansett hva du gir ham, kan det være lurt å gi en sikker graving sone for ham å spille i. Omgi hans graving område med et lavt gjerde, murstein eller steiner . Fyll hans spesielle spill plass med løs skitt eller sand eller en kombinasjon av de to. Oppmuntre din pooch å grave i dette spesielle området ved å begrave behandle bein eller spesielle leker for ham å finne og bli begeistret når han graver på rett sted. Hvis Sampson fortsetter å grave utenfor sin graving sone, sett tunge potteplanter eller solide stykker av utemøbler over sine gamle hullene for å hindre uønsket graving.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-hunder-spille-med-i-bakgarden/ "

相关文章!
 • Hva kan du gjøre med farlig eller sårende atferd hos barn? Hva kan du gjøre med farlig eller sårende atferd hos barn?
  - 阅 1

  Barn teste grenser og eksperimentere med ulike atferd for å se hva som fungerer best. Dessverre, noen ganger disse atferd er farlig eller skadelig. Voksne har en viktig men vanskelig jobb i påvente av skadelige atferd og reagere hensiktsmessig når ba

 • Hva kan jeg gjøre med brukt Trampoline?
  - 阅 1

  Mange barn drømmer om å ha en trampoline i hagen deres. De kan ikke vente med å sprette i timevis og vise frem sitt nye leketøy til nabolaget. Men som de fleste andre leker, vil barna bli lei av å spille på trampolinen til slutt. Så hva gjør du med e

 • Hva kan du gjøre med et silkeskjerf? Hva kan du gjøre med et silkeskjerf?
  - 阅 2

  Silke skjerf har en lysende øyeblikk på moten scenen. Kvinner er å finne kreative og stilige måter, fra hode wraps til belter, for å innlemme et silkeskjerf i et antrekk. Med stiler som kommer i interessante mønstre og sterke farger, det er så mye me