Amopage

Hva kan en student lån brukes til?

- Views 0
Advertisement

Hva kan en student lån brukes til?


Hvis du går på college og bruker føderale lån til å betale for utdanningen din så er det en god sjanse for at du kommer til å motta en sjekk. Denne kontrollen vil bli din venstre over midlene som du ikke trenger. Lovlig, det er visse måter at disse pengene er ment å bli brukt.

Utdanning relaterte kostnader

Eventuelle penger som er til overs, og utbetales til deg må bli brukt på utdanning relaterte utgifter. Du kan kjøpe en ny datamaskin, eller du kan bruke pengene til å fylle bensin på bilen å pendle til og fra skolen.

Inntakseksamen

Før noen midler vil bli spredt til skolen av utlåner, må du ta en opptaksprøve. Dette er en rask oppsummering, etterfulgt av en quiz som gir deg all informasjon om studielånet inkludert renter, hvor mye du kan låne, hvordan å betale det tilbake, og hva du har lov til å bruke det på.

ingen Vacations

Når du låne penger du inngår en kontrakt. Hvis utlåner oppdager at pengene ikke ble brukt for hva det var ment at de kan avslutte lånet umiddelbart. For eksempel, hvis de oppdaget at du tok en luksuriøs ferie.

Transport

Noen långivere vil tillate låntakere å utnytte sine studielån for en bil forutsatt at bilen er viktig for å gi transport for å komme til skolen.

Off Campus Utgifter

Noen långivere vil også tillate elevene å bruke studielånet penger for off campus levende. Dette vil da bety at leien kan betales med student refusjoner.

Typer lån

En student kan bare motta en tilbakebetaling sjekk fra lån del av pengene sine. Dette kan være fra en føderal eller privat kilde. Føderale lån inkluderer subsidiert og unsubsidized Stafford lån, Parent Plus lån og Perkins lån. Alle føderale lån har de samme kjerne regelverket så langt som hva de overskytende midler kan brukes til noe som alltid må være utdanningsrelaterte utgifter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-en-student-lan-brukes-til/ "

相关文章!
 • Hva kan en GI Bill brukes til?
  - 阅 0

  GI Bill ble opprinnelig etablert i 1944, og kan brukes til mange ting. Når du forstår betydningen av GI Bill, og hvorfor den ble etablert, vil du forstå fordelene som følger med det. De som er berettiget til å motta GI Bill sette den til god bruk. Id

 • Hva er en sperret konto brukes til?
  - 阅 1

  En sperret konto kan gi en låntaker stykke sinn. Escrow kontoer holder kontoer brukes til å holde midler til å betale en forpliktelse. Den mest vanlige bruken av en sperret konto er på et boliglån, betale skatt eller forsikring. Banken vil legge den

 • Hvordan få en student lån direkte til din Banking konto
  - 阅 0

  Det amerikanske Department of Education National Center for utdanningsstatistikk anslår at mellom 1999 og 2009 tiåret, kostnaden for undervisning, kost og losji steg 32 prosent. Både føderale og private student lån programmer eksisterer for å hjelpe