Amopage

Hva kan du helle ned en vaskemaskin Drain å smelte is?

- Views 0
Advertisement

Hva kan du helle ned en vaskemaskin Drain å smelte is?


Om vinteren er det ikke uvanlig å finne en blokk med solid is tilstopping vaskemaskin avløp. Posisjonen til røret gjør det vanskelig å isolere avløp; følgelig er små dammer av stillestående vann jevnlig utsettes for minusgrader, noe som resulterer i dannelsen av is i avløpet. Skulle denne uheldige situasjonen oppstår, ikke få panikk. Det finnes et antall ikke-korroderende, hverdagslige elementer som kan helles ned i avløpet for å smelte isen og holde vannet flyter fritt.

salter

Teknisk sett er et salt hvilken som helst forbindelse som dannes under nøytraliseringen av en syre med en metallbase. Utenfor kjemi lab, er salt natriumklorid - en krystallinsk forbindelse brukes til sesongen mat. Når vinterværet tar en toll på husholdningen avløp, oppløse isete avløp ved å helle en spiseskje salt ned i avløpet. Når saltet er i kontakt med isen, vil den begynne å kondensere, senke den temperatur ved hvilken vannet størkner i prosessen. En lignende effekt kan oppnås med andre vannoppløselige forbindelser, slik som sukker, Epsom salter eller natron. Bruk et format du tilfeldigvis har på hånden.

alkoholer

En av de definerende egenskaper av en alkohol er den lave frysepunkt. Når helles over en iskald rot, alkoholer oppløse den frosne krystaller og returnere dem til sin flytende tilstand. For å bruke alkohol for å fjerne en is-tilstoppede avløp, bare helle 1/4 kopp rensevæske direkte inn i avløpet deretter vente 15 minutter. Gjenta prosessen til røret er klart. Denaturert alkohol, etanol eller klar væske kan også brukes med lignende resultater.

syrer

Vanlige husholdning syrer, slik som urea-baserte plantegjødsel, eddik eller sitronsaft, kan også brukes til å bryte ned rester isete og tømme rørene. Når det kombineres med vanlige is, sure væsker slippe sine hydrogenioner, redusere mengden av både pH-verdien og frysepunktet for vann, og dermed forårsaker at isen smelter. Hell valgte syre ned i avløp i trinn på 1/4-cup før isen forsvinner og avløp forsvinner.

Anti-Ice Solution

Når en substans er oppløst i en væske, er resultatet kjent som en løsning. For å gjøre en hjemmelaget de-icing løsning, kombinere 1/4 kopp salt, 1/4 kopp natron og 1/2-cup hvit eddik. Hell denne frost-byste concoction ned i avløp, vent i 15 minutter og deretter følger du løsningen med 2 kopper varmt vann. Kombinasjonen av natron og eddik genererer en liten mengde varme som vil bidra til saltet arbeide seg gjennom isen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-du-helle-ned-en-vaskemaskin-drain-a-smelte-is/ "

相关文章!
 • Hva kan du sette ned et toalett å rengjøre rør? Hva kan du sette ned et toalett å rengjøre rør?
  - 阅 0

  Innendørs, moderne avløp er noe de fleste tar for gitt; men de fleste VVS-systemer er faktisk ganske komplisert og krever jevnlig vedlikehold for å holde dem fri for skader og hindringer. Hvis toalettet ser ut til å være tett, er det en rekke ruter k

 • Hva kan forårsake en vaskemaskin til tyster?
  - 阅 0

  Vaskemaskiner har mange arbeids komponenter som er nødvendige for driften. Hvilken som helst av disse komponenter kan svikte, noe som kan resultere i en rekke symptomer, inkludert en pipende lyd når man kjører maskinen. Hvis vaskemaskinen squeals und

 • Hvor kan jeg laste ned gratis Gameloft spill?
  - 阅 0

  Gameloft skaper spill for bærbare enheter som mobiltelefoner og iPoder. Selskapets produkter inkluderer tradisjonelle puslespill og strategispill basert på tv-serier eller filmer. Mens de fleste av Gameloft spillene må kjøpes, noen steder kan du last