Amopage

Hva Hard & Soft ferdigheter er Arbeidsgivere ser etter?

- Views 0
Advertisement

Hva Hard & Soft ferdigheter er Arbeidsgivere ser etter?


Det er et utvalg av både harde og myke ferdigheter arbeidsgivere er på jakt etter når du velger en ny medarbeider til å fylle en ledig stilling. Hver arbeidsgiver vil se etter et unikt sett av ferdigheter for potensielle ansatte, avhengig av den spesifikke jobben og organisatoriske behov. Fordi ferdighetene som trengs for en tendens til å variere så mye fra en posisjon til den neste, er det viktig å iverksette tiltak for å identifisere de spesifikke ferdigheter som er nødvendige når du søker på en stilling.

Hard Skills Definert

Hard ferdigheter er de ferdigheter som er spesifikke for en bestemt karriere felt eller jobb. For eksempel må en snekker ha ferdigheter knyttet til bygningen, som for eksempel å måle og kutte tre og håndtering av en hammer eller spikerpistol, mens en datamaskin programmerer må opprettholde den kompetansen som trengs for å skrive dataprogrammer. Den harde ferdigheter som trengs for en bestemt posisjon er også sannsynlig å variere mye fra en posisjon til den neste, og kan også variere mellom jobber innenfor samme karriere feltet. For eksempel kan en dataprogrammering posisjon krever spesifikke program, system, database eller HTML ferdigheter avhengig av bestemt posisjon.

Utviser Hard Skills

Hard ferdigheter er lett kvantifisert og kan bli validert til potensiell arbeidsgiver på en CV. For eksempel er mange harde ferdigheter utvikles gjennom spesifikk trening og utdanning. Besittelse av disse ferdighetene og opplæring kan påvises bare ved å liste utdanningsprogram deltok eller lisenser oppnådd. For eksempel kan en revisor liste en CPA lisens på CV å vise at hun har fått minst minimum av regnskap ferdigheter som kreves for å passere CPA eksamen.

Myke Ferdigheter Definert

Myke ferdigheter er de ferdigheter og personlige egenskaper som kan være nyttig for enhver jobb kandidat, uansett hva karriere feltet. Myke ferdigheter kan være vanskelig å kvantifisere på en CV. Imidlertid gir følgebrev en utmerket mulighet til å vise frem noen av disse ferdighetene. Det er viktig å inkludere myke ferdigheter i CV og følgebrev samt berøring på de beste kompetanse innen både søknad og jobbintervjuet.

Topp myke ferdigheter

Kate Lorenz av AOL arbeidsplasser har identifisert 10 beste myke ferdigheter som bør benyttes av jobb jegere. Disse inkluderer en sterk arbeidsmoral, positiv holdning, god kommunikasjon, tidsstyring, problemløsning ferdigheter, selvtillit, fleksibilitet eller tilpasningsevne, evne til å fungere som en lagspiller og å akseptere kritikk, og evnen til å arbeide godt under press. Potensielle jobbkandidater bør kommer til intervjuet bevæpnet med eksempler på tidligere arbeidsplass erfaringer der de har utstilt de mest essensielle myke ferdigheter arbeidsgivere er på jakt etter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-hard-soft-ferdigheter-er-arbeidsgivere-ser-etter/ "

相关文章!
 • Hvilke ferdigheter må arbeidsgivere ser etter i kundeservice? Hvilke ferdigheter må arbeidsgivere ser etter i kundeservice?
  - 阅 0

  Kundeservice er en integrert del av en bedrift. Det er ansiktet - eller stemme - i selskapet og kan være forskjellen mellom suksess og fiasko. Ferdighetene arbeidsgivere ser etter i kundeservice representanter ikke kommer naturlig for alle, og det ta

 • Hvilke ferdigheter må arbeidsgivere ser etter? Hvilke ferdigheter må arbeidsgivere ser etter?
  - 阅 0

  Det finnes flere vanlige ferdigheter arbeidsgivere ser etter når intervjue jobbsøkere. Det er viktig å fremheve dine topp ferdigheter på toppen av din CV. Sørg også for at du vet hvilke ferdigheter er viktigst for de intervjue arbeidsgivere. Disse fe

 • Hva gjør arbeidsgivere ser etter på en kredittsjekk? Hva gjør arbeidsgivere ser etter på en kredittsjekk?
  - 阅 3

  Kreditt historie spiller en viktig faktor i ansettelsesstatus. Kreditt-rapporten kan være den avgjørende faktoren om du blir ansatt eller ikke fremme i din karriere feltet. Arbeidsgivere ser på en kreditt rapport for troverdighet. Muligheten til å be