Amopage

Hva gjør Optokoblere Do?

- Views 1
Advertisement

Hva gjør Optokoblere Do?


En optocoupler - også referert til som en optokobler, Optokobler eller photoMOS - er en del av en elektrisk krets som overfører strøm mellom to andre deler uten å gi dem muligheten til å gjøre en direkte tilkobling. Mens optocouplers tilby element isolasjon som ligner på en stafett komponent, er de ofte et bedre valg enn relé komponenter for krets designere, som optokoblere er mindre enn stafett komponenter og passer lett inn i mikrokretssystemer som brukes i elektronikk.

Funksjon

En optokobler er i det vesentlige en optisk sender og en optisk mottaker forbundet ved hjelp av en ikke-ledende barriere. Den bruker en lysstråle for å overføre energi fra en kretselement til et annet, og det kan håndtere innkommende spenninger opp til 7500V. Barrieren som skiller de to siden av OPTOCOUPLER er laget av et gjennomsiktig glass eller plastisk polymer som ikke leder elektrisitet men som utfører lys. Den faktiske fysiske anordning av den OPTOCOUPLER er vanligvis innkapslet i en mørk, ikke-ledende foringsrør og er festet inn i den elektriske kretsen gjennom små metall tenner med hull på hver ende av den lite skap for ledningsforbindelser for å passere gjennom.

Egenskaper

Den viktigste funksjonen i en optocoupler er elektrisitetsoverføring effektivitet. En optokobler effektivitet måles gjennom dens strømovergang forholdet, som er forholdet mellom den strømendringer på utgangssiden av barrieren og den aktuelle endring på inngangssiden av barrieren. De fleste optocouplers jobber på en CTR mellom 10 og 50 prosent.

Betydning

Optokoblere er oftest brukt til å skille to kretselementer som opererer på svært ulike spenninger, som hindrer skade på en del arbeider på en lavere spenning. De arbeider også for å holde de to elementene fra å bli skadet av omvendt spenning eller overspenning. På grunn av denne egenskapen, er optocouplers best utnyttet i forbindelse med av / på-brytere og overføring av digitale data. De er ofte funnet mellom en sender og en mottaker i en elektrisk krets.

betraktninger

Optokoblere er ofte konstruert med lysdioder som en del av den optiske sendersiden. En LED produserer lys når spenningen er lagt til det, noe som gjør det til et perfekt lyskilde for en optokobler. Glødelamper er også noen ganger brukt i optocouplers, men de er ikke så effektiv som lysdioder som de forvrenge inngangssignaler og ikke vare veldig lenge.

fordeler

Optokoblere spille integrert roller i mange vanlige husholdningsartikler herunder telefoner, mobiltelefoner, PC-kretser, Internett modemer og til og med hele husets elektriske kretsen. Optokoblere har også blitt viktig for moderne TVer som teknologien og kompleksiteten av digitale komponenter har vokst. De brukes i stor utstrekning for å skille deler av kretsen som administrerer innstillingene kabelmottaker, skjerm ytelse og skjerm.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-optokoblere-do/ "

相关文章!
 • Hva gjør de horisontale linjene på pannen mener? Hva gjør de horisontale linjene på pannen mener?
  - 阅 6

  Musklene i pannen føre til at huden til å rynke opp når du gjør visse ansiktsuttrykk. De resulterende horisontale linjene forsvinner på yngre folks pannen når musklene stoppe entreprenørselskap. Men som du alder og huden mister elastisitet, kan du ut

 • Hvordan finne ut hva gjør hjernesvulst Hodepine Feel Like Hvordan finne ut hva gjør hjernesvulst Hodepine Feel Like
  - 阅 6

  Hva gjør hjernesvulst hodepine føler? Siden en av de viktigste organene i kroppen vår ligger i hodet, noen smerter forbundet med hodet alarmer mennesker. Selv om kreft og vekster i denne regionen er uvanlig, er det viktig å forstå de tegn og symptome

 • Hva gjør en høy HDL nivå mener?
  - 阅 5

  HDL, eller high-density lipoprotein, er forbundet med nivåer av kolesterol i kroppen. Ifølge American Heart Association, en HDL nivå mellom 40 og 50 milligram per desiliter, eller mg / dl, på en blodprøve som er normalt. Nivåer over 60 mg / dl anses