Amopage

Hva gjør Høy Nitritt nivåene til saltvannsfisk?

- Views 0
Advertisement

Hva gjør Høy Nitritt nivåene til saltvannsfisk?


Høye nitritt nivåer kan skape kaos på en saltvann tank, forårsaker fisk å kjempe for sine liv, selv om det er rikelig med oksygen i vannet. Det er ikke et vanlig problem i veletablerte og jevnlig vedlikeholdt akvarier, men kan skje som et resultat av for mange plutselige tilskuddene til befolkningen. Høye nivåer er et hyppig problem i nye tanker.

nitritter

Nitritt er et resultat av gunstige bakterier bryte ned ammoniakk i akvariet vannet. De er den første fasen av ammoniakk bryte ned, og under ideelle forhold nitritt umiddelbart videre brutt ned i nitrater. Mens ammoniakk er mest skadelig for fisk, nitritter er mindre så, og nitrater ha en enda mildere effekt. I store mengder, men kan nitritter føre til alvorlige helseproblemer og død i saltvannsfisk.

oksygenopptak

Nitritt nivået i en frisk saltvann tank skal være null. Dette indikerer at ammoniakk brytes hurtig og effektivt ned. Dersom fisken blir overtilførsel, det er for mange fisk for mengden av vann, temperaturen er for høy eller beholderen er ny, og vannet fortsatt sykling - blir balansert - nitrittnivåer kan stige til farlige nivåer. Nitritt binde til røde blodlegemer i fiskens kropp og hindre riktig absorpsjon av oksygen. Dette er ofte referert til som brun blod sykdom, ettersom kantene av gjellene begynner å slå en skjemmende brunfarge.

symptomer

Symptomer på brun blod sykdom, eller nitritt forgiftning, omfatter fastklemt føtter, overdreven hviler på bunnen av tanken, gulping for luft på overflaten av vannet og svømmer nær vannuttak. Noen fisk kan også gni seg mot gjenstander i nærheten av bunnen av tanken. Avhengig av art, kan noen saltvannsfisk tåle høyere nitritt nivåer enn sine ferskvann kolleger, og de kan bare vise milde symptomer eller ingen i det hele tatt, men sluttresultatet er det samme - manglende evne til å bruke oksygen til stede i vannet på grunn av tilstedeværelse av nitritter.

Behandling og forebygging

Høye nitrat nivåer krever umiddelbar handling, slik at saltvannsfisk kan få det oksygenet de trenger for å overleve. En delvis vannskifte på om lag 15 til 20 prosent av vannet kan redusere nitritt nivåer raskt. Hoppe over en dag av fôring for å redusere avfall og kontrollere filtrer og luftesystemer for å sikre at de fungerer som de skal. Hvis du nylig lagt til ny fisk, må du kanskje fjerne dem siden tanken ikke kan være i stand til å håndtere den ekstra avfall. Når nitritt nivået har falt tilbake til null, opprettholde det ved tilførsel av bare så mye som fisken vil forbruke i noen få minutter, utføre ukentlig endringer vann og riktig vedlikehold av tanken filteret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-hoy-nitritt-nivaene-til-saltvannsfisk/ "

相关文章!
 • Hva gjør en Relaxer Do til et barns hår? Hva gjør en Relaxer Do til et barns hår?
  - 阅 4

  Hva er hensikten med en kjemisk Relaxer? Mange afrikanske amerikanere bruker permanent kjemisk avslappende produkter for å slappe av håret, så vel som sine barns hår. Kjemikaliene i relaxer rette tett krøllet hår. Avslappende hårsekkene gjør håret me

 • Hva gjør Høy HCG nivå mener?
  - 阅 1

  Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som kvinners kropper produserer under svangerskapet for å opprettholde svangerskapet. Selv om hCG nivåene kan variere mye, kan høyere enn normale nivåer indikerer visse betingelser som ofte krever ytterli

 • Hva gjør høy skjoldbrusk nivåer Mean? Hva gjør høy skjoldbrusk nivåer Mean?
  - 阅 1

  Den skjoldbrusk er en svært liten kjertel i foran på halsen som konverterer jod i hormonet er nødvendig for å regulere kroppens stoffskifte. Å ha høy skjoldbrusk nivåer betyr at på tidspunktet nivåene ble vurdert (gjennom en blodprøve), ble skjoldbru