Amopage

Hva gjør føderal inntektsskatt betaler for?

- Views 0
Advertisement

Hva gjør føderal inntektsskatt betaler for?


Ifølge US Center på budsjett og politiske prioriteringer, samler USAs føderale regjeringen $ 2500 milliard i skatt hvert år. Disse pengene er først og fremst brukes til å finansiere programmer som hjelper forsvare, utdanne, økonomisk støtte, omsorg for, transport og / eller utføre andre lignende funksjoner for personer som bor i USA.

Forsvar

Ifølge US Center på budsjett og politiske prioriteringer, tilbringer den føderale regjeringen over $ 700 milliarder i året på militære og nasjonale sikkerhetsrelaterte utgifter, som står for ca 20% av det føderale budsjettet.

utdanning

Ifølge US Department of Education, tilbringer den føderale regjeringen i løpet av $ 68 milliard i året for å hjelpe skoler og høyskoler, som står for ca 2% av det føderale budsjettet.

Økonomisk hjelp

Den amerikanske regjeringen bruker over $ 700 milliarder i året på trygd (20% av budsjettet) og over $ 450 milliard i året på velferd og økonomisk støtte programmer (13% av budsjettet.)

Helsetjenester

Den amerikanske regjeringen bruker ca $ 700 milliard i året (21% av budsjettet) på offentlige programmer som Medicare som yter helsehjelp dekning til eldre, funksjonshemmede personer, og enkeltpersoner som ikke har råd omsorg.

Transport

Det amerikanske Department of Transportation mottar ca $ 68000000000 (2-3% av budsjettet) i året for å etablere og opprettholde flyplasser, rørledninger (olje, gass, etc.), veier, jernbaner, vassdrag, og andre lignende former for transport.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-foderal-inntektsskatt-betaler-for/ "

相关文章!
 • Hva gjør en sen betaling gjøre for å din kreditt?
  - 阅 0

  Før eller senere, skjer det til nesten alle - en sen betaling. Om resultatet av uorden, økonomisk belastning eller enkel glemsel, en sen betaling utløser vanligvis en ekstra avgift fra kreditor. Kreditt konsekvenser, men er langt mer skadelig. Hvis k

 • Hva gjør en arbeidsgiver betale for arbeidsledighet? Hva gjør en arbeidsgiver betale for arbeidsledighet?
  - 阅 0

  Beløpet som arbeidsgiver betaler for arbeidsledighet avhenger av mengden av selskapets lønn, sin track record for å beholde ansatte og priser som er bestemt til stedet hvor selskapet sysselsetter arbeidstakere. I tillegg må alle arbeidsgivere betale

 • Hva gjør en forhandler betale for en ny bil? Hva gjør en forhandler betale for en ny bil?
  - 阅 0

  Det er en grunn til at produsentens veiledende pris eller MSRP, på en ny bil fungerer som et utgangspunkt for forhandlinger heller enn den endelige prisen. Den MSRP er ofte tusenvis av dollar mer enn giveren faktura, som er den påståtte prisen på bil