Amopage

Hva gjør fargene på Ribbon symboliserer om Lucky Bamboo?

- Views 0
Advertisement

Hva gjør fargene på Ribbon symboliserer om Lucky Bamboo?


Lucky bambus er en tradisjonell Feng Shui kur brukes til å lære en person styrke og visdom. Siden bambus er hul, representerer det hvordan å være åpen på innsiden slik at ånden kan flyte fritt. Lucky bambus tradisjonelt kommer i ordninger for å feire de fem essensielle delene av Feng Shui: jord, tre, vann, metall og brann. Når forskjellige fargede bånd er lagt til, legger de en rekke andre betydninger til ordningen.

hvitt bånd

Hvite bånd jobbet i en heldig bambus ordning representerer trygghet og renhet. De kan være spesielt gunstig når det kombineres med lilla for renhet i åndelighet.

Rødt bånd

Elementet ild er representativ for berømmelse og omdømme i Feng Shui. Det er en av de grunnleggende elementene til en balansert Feng Shui ordningen. Brann kan representeres ved rød, rosa eller rødbrun bånd. En typisk Feng Shui ordningen vil ha fargen rød representert, men dette betyr ikke at kan ikke legges andre farger.

Blå sløyfe

Visdommens gave i Lucky Bamboo ordninger er ofte representert av fargen blå, spesielt marine. Blå bånd har ønsker om ro, ro, healing og avslapping.

Purple Ribbon

Fargen lilla i en heldig bambus ordning symboliserer åndelig bevissthet og mental healing. Å ha denne fargen som en del av en ordning gir håp for en person går gjennom en grov emosjonell lapp i sitt liv.

Orange Ribbon

Orange bånd lagt til en heldig bambus ordning representerer konsentrasjon. Putting en oransje bånd på den heldige bambus bidrar også stimulere til en persons kreativitet.

Yellow Ribbon

Når en heldig bambus ordningen er ment å vise munterhet og snille intensjoner eller vennskap mot noen, er fargen gul inngår som en del av arrangementet.

Pink Ribbon

Romantikk kan være representert i en heldig bambus ordning med fargen rosa. Når rosa er kombinert med rød, gjør det en veldig heftig, romantisk uttalelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-fargene-pa-ribbon-symboliserer-om-lucky-bamboo/ "

相关文章!
 • Hva gjør fargene av bånd symboliserer? Hva gjør fargene av bånd symboliserer?
  - 阅 1

  Bånd bæres på lapels, som charms på armbånd og halskjeder, eller magneter pusset til biler har blitt en vanlig måte å vise støtte til ulike årsaker eller veldedige organisasjoner. Lær hva de bånd farger mener og vise støtte til årsaken eller årsakene

 • Hva gjør Heart & Butterfly smykker symboliserer? Hva gjør Heart & Butterfly smykker symboliserer?
  - 阅 0

  Smykker blir ofte sett på som et middel til selv uttrykk og type smykker en person wears kan fungere som mer enn bare en fashion statement. Symbolikken på smykker kan være basert på ulike faktorer som personlig erfaring, historiske og ikoniske repres

 • Hva gjør fargene på en Smoke Grenade mener? Hva gjør fargene på en Smoke Grenade mener?
  - 阅 2

  I USA militære, brukes de forskjellige fargene på røyk skapt av røykgranater ikke har forhåndsprogrammerte betydninger eller bruksområder. Den spesifikke betydningen av en gitt farge bestemmes av behovene til brukeren på tidspunktet for bruk. Dette b