Amopage

Hva gjør et boliglån Do?

- Views 3
Advertisement

Kredittforetakene er en viktig del av vår økonomi. De hjelper til å legge til rette for vekst i vårt samfunn ved å gi lån til boliger, investeringseiendommer og kontanter for en rekke bruksområder til huseiere med egenkapital. For mange amerikanere, men arbeider med et boliglån selskapet har en tendens til å inspirere den samme reaksjonen som et besøk til tannlegen. Mye av dette kan tilskrives fremmedhet med hva kredittforetak egentlig er og hvordan de fungerer. Med litt kunnskap for å informere dine forventninger, arbeider med et boliglån selskapet kan faktisk være en jevn opplevelse.

fakta

Kredittforetakene arbeider med potensielle låntakere å gi dem lån mot enten et nytt hjem for kjøp eller en eksisterende hjem når refinansiering. Videre er kredittforetak pålagt å følge det som kalles samsvarsforskrifter, fastsatt av den føderale regjeringen, ved behandling av et boliglån lånesøknad. Sannheten i Lending Act og Real Estate Oppgjør Prosedyrer Act er to av de mest vanlige retningslinjer til overholdelse låner beskyttelse som må følges av alle boliglån selskaper.

Funksjon

Kredittforetak finnes for det formål å gi lån mot eiendom. For de fleste kredittforetak, akseptable typer fast eiendom sentrum på en-t o fire-unit boliger. Lånene de gir mot slike egenskaper at kredittverdige låntakere å ha en rekke alternativer når du arbeider med sine eiendomstransaksjoner. Låntakere kan få et kjøp lån for å skaffe seg et nytt hjem å bo i eller en investering i eiendom for å leie ut. Kredittforetakene også at de som allerede eier sine hjem fleksibilitet til å gjennomføre en hastighet og term refinansiere å redusere sine månedlige betalingen og forbedre kontantstrømmen. De som har en betydelig mengde av egenkapital i sine hjem kan gjøre en cash-out refinansiere som en måte å skaffe en lump sum penger for å konsolidere høy interesse gjeld, remodel sine hjem eller starte en bedrift.

Tidsramme

Tidslinje for en typisk boliglån transaksjon er en flytende og stadig skiftende ting. I en gjennomsnittlig markedet, kan de fleste bedrifter få en kjøpstransaksjon gjøres i alt fra 20 til 30 dager. Som markeder bli varmt og mer virksomheten er gjort, kan turn-around ganger på slike transaksjoner ofte doble. Det er viktig å merke seg at kjøpstransaksjoner er nesten alltid prioriteres refinansierer av den enkle grunn at med hvert kjøp kommer en kjøpekontrakt som fastsetter en frist for å kunne fullføre salget. Refinances, på den annen side, er generelt ansett som praktisk som ikke er så følsom tid. Derfor, selv i svake markeder, kan de ta opp 60 dager å fullføre.

typer

Kredittforetakene kommer i en av flere forskjellige typer. Fra perspektivet til den som låner søker en boliglån kan de velge å forholde seg til enten en megler eller en bankmann. Meglere er uavhengige agenter som har varige relasjoner med boliglån långivere. En megler vil fungere på dine vegne som et mellomledd mellom deg og banken. Han vil bruke sin kompetanse til å informere deg om de ulike lån programmer tilgjengelig for deg basert på et fullstendig bilde av din gitt situasjon. Når en beslutning er tatt, vil han sette sammen og sende inn lånet fil til utlåner han mener passer best til dine behov. Bank-baserte lån offiserer, derimot, er mer begrenset i at de bare kan tilby deg et lån basert på programmer som deres banken tilbyr. Imidlertid kan mange ganger bankene komme unna med å tilby en låner en lavere rente enn en megler baserte boliglån. Dette er fordi de fleste bankene holde sine lån i sin portefølje, og trenger ikke å bekymre deg for å gjøre sine penger tilbake ved å selge lånet til Wall Street.

advarsler

Enhver som låner søker et lån bør være klar over fallgruvene av rov utlån. Rov utlån omfatter en rekke handlinger utført av en megler eller utlåner som ikke har låntakers interesse for hånden. Eksempler på dette ville være å ta en låner ut av en fast rente lån og plassere ham i en justerbar hastighet boliglån med lav teaser rate. En rask måte å se om du blir lurt på denne måten ville være å sjekke for å se den årlige prosentsats av din nåværende boliglån og deretter sjekke god tro anslaget (påkrevd før lån innlevering på alle boliglån transaksjoner) for å se hva den nye april du blir tilbudt er. Apr vil alltid være en nøyaktig indikator på hva et lån koster i reelle termer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-et-boliglan-do/ "

相关文章!
 • Hva gjør Boliglån pakter mener? Hva gjør Boliglån pakter mener?
  - 阅 0

  Gitt den relative høye prisen på en bolig, er det ingen overraskelse at mange kjøpere gjøre bruk av boliglån til å aktivere sine innkjøp. I fast eiendom, er en person som tar ut et boliglån kjent som mortgagor mens foretaket gjør et boliglån lån til

 • Hva gjør en kreditt Inquiry Drop-Off på kreditt rapporten? Hva gjør en kreditt Inquiry Drop-Off på kreditt rapporten?
  - 阅 3

  Kreditt-rapporter samle mye av økonomisk informasjon på ett sted, slik at potensielle långivere, utleiere eller arbeidsgivere får en følelse av din evne til å håndtere kreditt klokt. På grunn av kompleksiteten involvert med innsamling og rapportering

 • Hva gjør Flipping Houses mener?
  - 阅 0

  Flipping et hus er en slang begrep som brukes for å beskrive handlingen å kjøpe et hus og deretter raskt å selge det uker etter kjøpet. Vanligvis hus som er undersåtter av flipping er noe i unåde hos innkjøps publikum og derfor har en tendens til å b