Amopage

Hva gjør du hvis Teacher Certification er utløpt?

- Views 0
Advertisement

Hva gjør du hvis Teacher Certification er utløpt?


Slik at undervisningen lisens eller sertifisering for å utløpe betyr at du ikke lenger kan lovlig undervise i en offentlig skole i USA. Fornye sertifisering kan være en enkel sak å fylle ut noen skjemaer, eller det kan innebære en rekke krav. For eksempel kan du ta nye college-nivå kurs og bestå ny sertifisering eksamener.

Søke om sertifisering

Hvis din undervisning sertifisering utløper, må du søke om resertifisering gjennom Statens Institutt for utdanning. Kravene varierer fra stat og ofte avhenge av hvor lenge du har vært borte fra undervisningen. En skolekrets tilbyr deg sysselsetting kan være i stand til å sende sertifisering materiell til avdeling for utdanning for deg. Kravene inkluderer vanligvis bekreftede kopier av college vitnemål og bevis på erfaring. Hvis ingen skolekrets er å ansette deg, må du samle disse materialene på egen hånd og sende dem til riktig lisensiering divisjon.

Kompetanse og kunnskapstester

Avhengig av statlig lovgivning og hvor lenge du har vært borte fra undervisningen, kan det hende du trenger å gjenerobre kompetanse og kunnskapstester som kreves for ditt fag og klassetrinn. Du kan vanligvis få studere guider og praksis tester fra Statens Institutt for utdanning for å forberede seg til eksamen. Hvis du er en ut-av-statlige lærer, kan eksamen score fra en annen stat være tilfredsstillende å fornye læreren sertifisering hvis de to landene har en gjensidighet avtalen.

Bakgrunnssjekker

Loven krever at du sender til nye bakgrunnen sjekker administrert av statlige politi og av FBI for å fornye sertifisering av et utgått lærerens lisens i noen stat. Din ansette skolekrets kan sende inn opplysninger som kan identifisere, inkludert personnummer og førerkort tall, til disse etatene på dine vegne. Eller du kan sende inn materialet på egen hånd hvis du har for øyeblikket ingen undervisning kontrakt. Nesten enhver kriminell bakgrunn vil utelukke deg fra å fornye undervisningen legitimasjon.

Videreutdanning mynter

Mange land krever videreutdanning for å bevare eller fornye undervisning sertifisering. Noen stater, som Pennsylvania, krever lærerne å oppnå mastergrader i sitt felt i løpet av de første seks årene av undervisningen for å bevare sin sertifisering. Andre stater, som Washington, krever minst 150 studiepoeng etterutdanning i løpet av de siste fem årene for å gjeninnsette en utløpt undervisning lisens. Sjekk med din Statens Institutt for utdanning for å avgjøre hvilken etterutdanning regler gjelder i ditt tilfelle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-du-hvis-teacher-certification-er-utlopt/ "

相关文章!
 • Hva gjør du hvis du har blitt nektet Arbeidsledighet og kan ikke få en jobb? Hva gjør du hvis du har blitt nektet Arbeidsledighet og kan ikke få en jobb?
  - 阅 0

  Hva gjør du hvis du ikke kan få arbeidsledighet eller en jobb er millioner dollar spørsmålet som flere og flere mennesker spør seg selv, som i 2010. Arbeidsledigheten er høyest det har vært for mer enn 16 år, ifølge Young Money nettside. Hvis du mist

 • Hva gjør du hvis kattungen innenfor et kattesand
  - 阅 0

  Kattunger er kjent for sin travle, nysgjerrig atferd, noen ganger komme inn i ting de ikke burde. I sin søken etter underholdning, kan de gnage på en blyant, tygge på streng eller spise kattesand. Heldigvis kan du "kitty-proof" hjemme, holde pot

 • Hva gjør du hvis en Medisinering er ikke dekket av sykeforsikring
  - 阅 0

  Personer med helseforsikring er ikke immune mot de høye kostnadene av reseptbelagte legemidler. En Kaiser Family Foundation undersøkelse fant at selv blant middels inntekt, forsikret familier, 25 prosent av voksne sier at de selv eller et familiemedl