Amopage

Hva gjør du hvis en Passport ikke kommer i gang

- Views 0
Advertisement

Dessverre, hvis den nye eller fornyede pass ikke kommer i tide for internasjonale tur, vil du være i stand til å forlate landet. Toll og Border Patrol tjenestemenn sjekke at alle reisende forlater landet er gyldig amerikansk pass, og vil ikke tillate deg å krysse grensen eller om bord i et skip eller fly uten en. Men det er visse tiltak du kan ta for å sikre at passet ditt kommer før avreise.

Processing Times

Per oktober 2009, US Department of State nettsted oppført behandlingstid for søknader som fire til seks uker. For å være sikker, sende søknaden minst to måneder før avreise.

Expedited Application

I tilfelle du ikke er i stand til å sende inn din søknad to måneder før avreisedato, kan du betale for rask service. Gebyret for å fremskynde et pass søknaden er $ 60. Bruk en overnatting, sporbar levering tjenesten når mailing passet ditt. Behandlingstid for rask pass applikasjoner er mellom to og tre uker.

Nøyaktighet og Lesbarhet

For å unngå en forsinkelse i behandlingen, må du sende inn alle de riktige dokumentene og avgifter sammen med pass søknaden. I tillegg fylle ut alle nødvendige skjemaer tydelig og sort blekk. Dersom pass byrå ikke kan lese håndskrift, vil de komme tilbake søknaden og ber deg om å fylle ut et nytt skjema. Tilsvarende, hvis søknaden eller gjennomføring avgifter er feil, pass vil ikke bli behandlet.

Avtaler og telefonsamtaler

Hvis du trenger pass for å komme i to uker eller mindre, og har ennå ikke søkt, ta kontakt med National Passport Information Center for å gjøre en avtale på en regional pass byrå Sentrum kan nås på 1-877-4-USA-PPT (1 -877-487-2778) og er åpen 24 timer, syv dager i uken. Det er 19 regionale pass etater i det kontinentale USA og ett i Hawaii. Avhengig av hvor du befinner deg, kan du måtte reise langt for møtet. Men tjenestemenn i etaten hjelpe deg å få pass i tide for din reise. I tilfelle at du allerede søkt om pass, og det har ikke kommet innen to uker etter avreise dato, ikke få panikk. Sju dager før turen, ta kontakt med en kunde representant på National Passport Information sentrum mellom klokken 8 om morgenen og 22:00 Eastern Standard Time. De vil sjekke status på søknaden og sørge for at den kommer i tide.

Liv og død nødhjelp

I tilfelle av et liv eller død nødsituasjon, ta kontakt med National Passport Information Center og be om å få snakke med en pass agent. Avhengig av alvorlighetsgraden av din situasjon, agenten du snakker til kan være i stand til raskt å få deg et pass eller en erstatning for brev som gjør det mulig å reise internasjonalt for bestemte formål. Dette skjer imidlertid meget sjelden og bare i de mest dire situasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-du-hvis-en-passport-ikke-kommer-i-gang/ "

相关文章!
 • Hva gjør du hvis Workers Comp ikke betaler?
  - 阅 0

  Arbeidstakere kompensasjon forsikring beskytter deg mot de økonomiske problemene som kommer med jobbrelaterte skader. Hvis du er skadet under arbeidet og arbeidstakere kompensasjon ikke betale, betyr det ikke nødvendigvis bety at prosessen er over. D

 • Hva gjør jeg hvis Stihl Trimmer ikke vil kjøre?
  - 阅 0

  Når Stihl trimmer stopper og ingenting du ser ut til å hjelpe kan være ganske frustrerende, og du lurer på hvor du kan starte med alle disse delene. Grunnleggende vedlikehold og rengjøring skal alltid være det første stedet du begynner. Andre problem

 • Hva gjør du hvis noen vil ikke gi deg tittelen til en bil du har kjøpt fra dem
  - 阅 0

  Noen nye bilkjøpere oppleve problemer med å få kjøretøyet tittelen fra selgeren. Dersom kjøperen ikke mottar tittelen i tide, kan han ikke registrere bilen. Av denne grunn er det ikke lurt å overlate penger for en bil uten å få tittelen på samme tid.