Amopage

Hva gjør du hvis du bryter en Fluorescent Light Bulb

- Views 0
Advertisement

Fluorescent lyspærer spare energi og varer lenger enn glødelamper, noe som gjør dem en god måte å beskytte miljøet og redusere strømregningen. Uheldigvis lysrør inneholde en liten mengde kvikksølv. Mercury forblir i kroppen i lang tid, og kan føre til helseproblemer hvis for mye akkumulerer. Selv bryte en enkelt lyspære ikke kommer til å skade deg, er det alltid en god idé å redusere kvikksølveksponering.

Rense luften

Åpne opp ett eller flere vinduer for å lufte ut i rommet. Forlat rommet, lukke døren og fortelle noen andre i huset for å være ute av rommet i 15 minutter. Når pæren knuses, kan den sende kvikksølvdamp og støv forurenset av metallet opp i luften. Airing ut i rommet før du rengjør vil minimere eksponering for disse luftbåren forurensing. Hvis du har en sentral oppvarming eller kjøling slått på, slå den av, siden det kan spre kvikksølv støv.

Forbered deg på å rengjøre

Finn noe å inneholde bitene fra lyspæren. En metall tinn eller glasskrukke med et lokk vil fungere godt, da begge kan være forseglet. Hvis du ikke finner enten bruke en plastpose. Husk imidlertid at glasskår kan enkelt punktere en plastpose. Du vil også trenge stivt papir eller papp, tape, en våt klut eller papir håndkle, og hvis du brøt pære på teppet, en støvsuger.

grunn~~POS=TRUNC Cleanup

Bruk papp eller stivt papir til å skyfle opp store biter av glass og så mye av pulveret som du kan. Hvis du brøt pære på teppet, plukke bitene opp med hendene i stedet, tar seg ikke å klippe selv. Sett bitene og papir i beholderen.

Fjern støv

Sett en tapebit på gulvet, klebrig side ned, på toppen av utslippet. Trekk den opp og kaste den bort i en container. Gjenta til du har ryddet opp alt støvet. Hvis du rydde opp teppet, jobbe båndet ned i fibrene for å få opp alle de små biter av glass og støv. Støvet er fra fosforet belegg på innsiden av pæren. Selv om det ikke kvikksølv, kan det inneholde spor av kvikksølv, så rydde opp grundig.

endelige Steps

Hvis du brøt pære på gulvet, kan du bruke et vått papirhåndkle eller fuktig, engangsklut til å rydde opp i eventuelle rester av støv fra pæren. Kast den bort i beholderen. Hvis du brøt pære på teppet, vakuum området. Umiddelbart tømme ut støvsugerposen når du er ferdig. Ellers kan støvsugeren potensielt spre støv forurenset med kvikksølv tilbake i luften.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-du-hvis-du-bryter-en-fluorescent-light-bulb/ "

相关文章!
 • Hva gjør du hvis du har blitt nektet Arbeidsledighet og kan ikke få en jobb? Hva gjør du hvis du har blitt nektet Arbeidsledighet og kan ikke få en jobb?
  - 阅 0

  Hva gjør du hvis du ikke kan få arbeidsledighet eller en jobb er millioner dollar spørsmålet som flere og flere mennesker spør seg selv, som i 2010. Arbeidsledigheten er høyest det har vært for mer enn 16 år, ifølge Young Money nettside. Hvis du mist

 • Hva gjør du hvis kattungen innenfor et kattesand
  - 阅 0

  Kattunger er kjent for sin travle, nysgjerrig atferd, noen ganger komme inn i ting de ikke burde. I sin søken etter underholdning, kan de gnage på en blyant, tygge på streng eller spise kattesand. Heldigvis kan du "kitty-proof" hjemme, holde pot

 • Hva er Straff Hvis jeg bryte en arbeidskontrakt?
  - 阅 0

  Det er to hovedklasser av sysselsettingen i USA: på vilje og kontrakt. På vilje sysselsetting er langt mer vanlig og tillater en person å bli sparket eller avslutte hvilken som helst grunn uten å pådra seg erstatningsansvar. Men hvis en person er ans