Amopage

Hva gjør Agave smak som?

- Views 0
Advertisement

Hva gjør Agave smak som?


Agave er en sukkulent innfødt til Mexico og har vært brukt siden en alder av aztekerne. Anlegget produserer en multifunksjonell nektar som har funnet popularitet som en sukkererstatning, og er også en viktig ingrediens i tequila. Som det er en naturlig mat, er det i stand til å gjøre ting kunstige søtstoffer ikke kan, som hjelpe matvarer brun og mate gjær som gjør brød stige.

Agave Basics

Relatert til aloe vera, har agave anlegget et lignende utseende, med lange, piggete stilker som er fast på utsiden, men saftig og vassen på innsiden. Innsidene av stilkene inneholder lange fibre, som er anleggets vaskulære system og har blitt brukt av indianere for å lage matter og klær. Selv om det er over 100 arter av agave, er karbohydratrike blå agave oftest brukt for å lage nektar for bruk i mat.

Nectar Produksjon

Agaves må vokse i syv til ti år før de er modne nok for nektar høsting. Først blir bladene av agave fjernet og anleggets kjerne, som ligner en ananas, er avdekket. Som veier fra 50 til 100 pounds, kjernen eller pina, dreneres fra dens nektar, som blir filtrert for urenheter og oppvarmes langsomt, snu sin karbohydrater til sukker. Både mørke og lyse typer agave nektar er laget fra samme plante.

Smak

Agave nektar, som er en og en halv ganger søtere enn sukker, og har en smak som minner om honning, ifølge Alt om Agave, som legger til at folk som misliker honning kan vurdere agave foretrekke. Smaken av agave sirup er også avhengig av sin farge. Lette varianter er oppvarmet mindre og satt gjennom en strengere filtrering prosess, noe som gir dem en subtil smak. Mørk agave nektar, som ikke er filtrert for faste stoffer, har en tyngre smak som ligner lønnesirup.

Bruker

Innbytter vanlig, hvitt sukker med agave sirup i mat og drikke for å blidgjøre dem naturlig. Selv om agave er ikke kalori eller karbohydrat gratis, betyr det betydelig søtere smak mindre av det kan brukes i matlaging, lage retter sunnere, ifølge Dr. Weil nettstedet. Rør agave inn i kaffe eller te, eller blande det inn i havremel eller varmt cereal for å gi dem en bit av søthet. Den tre Fat Chicks hjemmeside antyder sprute agave på pannekaker og vafler i stedet for sirup.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-gjor-agave-smak-som/ "

相关文章!
 • Hva gjør Pepperrot smak som? Hva gjør Pepperrot smak som?
  - 阅 0

  Pepperrot root besitter en potent smak, ofte beskrevet som varm, krydret og pepperaktig. I motsetning chilipepper som brenner tungen, er den intense krydder av pepperrot opplevd gjennom nesen og bihulene. I middelalderen ble pepperrot root antatt å k

 • Hva gjør lavendel smak som? Hva gjør lavendel smak som?
  - 阅 0

  "Urteaktig", "woody", "undertone av mint", "jordnær", "smokey", "eple-like" og "grønn" er beskrivende for smaken av lavendel. Et medlem av mynteplantefamilien, har lavendel en unik og s

 • Hva gjør Kaliumklorid i mat smaker som? Hva gjør Kaliumklorid i mat smaker som?
  - 阅 0

  Overflødig salt er ikke sunt for noen. Noen mennesker må kutte natrium fra kosten for å beskytte sitt hjerte. Kaliumklorid er en vanlig ingrediens i salterstatninger. Mange spørsmål, men hvis det smaker som ekte salt. initial Taste Når gaffelen først