Amopage

Hva fritar Payee mener?

- Views 0
Advertisement

Når du mottar inntekter som ikke er gjenstand for inntektsskatt forskuddstrekk, den personen eller organisasjonen som betaler du vanligvis vil be deg om å fylle ut et W-9 form. Dette skjemaet er en offisiell forespørsel om en skattyter identifikasjonsnummer - det vil si et personnummer eller Employer Identification Number. Dette skjemaet er også brukt til å erklære om du er det som kalles en fritatt betalingsmottaker, noen som ikke er underlagt "backup forskuddstrekk."

backup Tilbakeholdelse

For å forstå hva en fritatt betalingsmottaker er, må du først forstå backup forskuddstrekk. I visse tilfeller må betalere holde tilbake et visst beløp for skatt, kjent som backup forskuddstrekk, med at pengene skal betales til skattemyndighetene. Betalinger som kan være gjenstand for forskuddstrekk inkluderer renter, utbytte, patronage utbytte, royalties, husleie og nonemployee kompensasjon. Disse utbetalingene krever at en 1099 skjema som skal sendes til skattemyndighetene og mottakeren. Imidlertid er backup forskuddstrekk kreves bare når mottakeren ikke gir betaleren hans navn eller skattyter identifikasjonsnummer; eller skattyter ID-nummer på W-9 stemmer ikke overens med IRS poster; eller hvis skattyter ikke rapportere all interesse, utbytte eller andre fag utbetalinger på sin selvangivelse; eller hvis skattyter skylder føderal inntektsskatt.

Fritatt Payee Definert

En fritatt betalingsmottaker er en betalingsmottaker som ikke er gjenstand for forskuddstrekk selv om forskuddstrekk vil normalt være nødvendig. Fritatt betalingsmottakere er beskrevet i instruksjonene som gis av skattemyndighetene for å fullføre standard W-9 form, som er skjema betalere bruke til å be om skattyter identifikasjonsnummer. Generelt fritatt betalingsmottakere inkluderer offentlige etater, veldedige organisasjoner, finansinstitusjoner, selskaper og stiftelser. Enkeltpersoner, inkludert enmannsbednfter, generelt ikke er fritatt fra backup forskuddstrekk, og dermed er ikke fritatt betalingsmottakere.

Kontrollere Box

W-9 har en boks for å sjekke om du er en fritatt betalingsmottaker. Hvis du ikke merker den boksen, vil betaleren anta at du er nonexempt og vil holde tilbake penger for skatt hvis du faller inn under en av kategoriene hvor forskuddstrekk er nødvendig. Med andre ord, alle betalingsmottakere anses nonexempt med mindre de spesifikt kreve fritak ved å krysse av boksen.

statlige avgifter

Regler om å betale statlige avgifter vil variere avhengig av bostedsstaten. Betalingsmottakere bør sjekke regelen for deres bestemt tilstand. Det kan være lurt å søke hjelp av en regnskapsfører eller skatt profesjonell for å finne ut om du er underlagt backup forskuddstrekk og om du anses fritatt eller nonexempt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-fritar-payee-mener/ "

相关文章!
 • Hva gjør MFFM mener? Hva gjør MFFM mener?
  - 阅 0

  Akronymer er ord som er dannet av de første bokstavene i mer enn ett ord. Som et eksempel, er SVP et akronym for Senior Vice President. Noen ganger er det klart hva forkortelsen står for, og andre ganger er det ikke. Mongolene Motorcycle Gang MFFM ha

 • Hva gjør MSRP mener? Hva gjør MSRP mener?
  - 阅 4

  Produsenten veiledende pris eller MSRP, er prisen en bilprodusent antyder et kjøretøy bør selges for når den treffer forhandler mye og er solgt til publikum. For å komme opp med dette tallet, vil produsenten vurdere faktorer som populariteten av kjør

 • Hva gjør APPCRASH mener? Hva gjør APPCRASH mener?
  - 阅 0

  Mens Windows blir mer pålitelig og mindre utsatt for krasj med oppdateringer og OS revisjoner, programmer fortsatt oppleve situasjoner der de ikke har noen instruksjons beredskap og feil ut. Begrepet APPCRASH refererer til vanlige feilmeldingen "Prog