Amopage

Hva Finger Har giftering Go On?

- Views 0
Advertisement

Hva Finger Har giftering Go On?


I Amerika og andre vestlige kulturer, tilsier tradisjonen at gifteringen går på den fjerde finger - den mellom pinky og langfingeren - på venstre hånd. Enkelt som det virker, denne praksisen faktisk har en rik og romantisk historie, utlån symbolet enda mer dybde. Imidlertid bør giftering være unikt din, både når det gjelder stil og symbolikk; den type ring og måten det er slitt er et valg som er til syvende og sist opp til deg og din partner, og ingen andre.

symbolsk betydning

Den tradisjonelle ringfingeren ble ikke valgt tilfeldig. Gamle tro, antatt å være forankret i egyptiske kulturen, presenterte ideen om at en blodåre kjørte rett fra venstre ringfinger til hjertet ditt, også på venstre side av kroppen. De gamle grekerne og romerne gjennomført troen på, dubbing venen vena amoris, eller “vein of love.” Plassere en ring på denne fingeren, den med den sterkeste koblingen til hjertet, gjorde dette til en kraftig romantisk symbol. Mens ingen harde historiske data støtter disse spekulert tro, sine historier inspirere vestlige nygifte å bære på tradisjonen.

utforske Etikette

Tradisjonelt beveger brudgommen bruden forlovelsesring til den tredje finger under vielsen, og erstatte den med en giftering på den fjerde finger. Etter det, kan bruden velge å fortsette å bruke begge ringene, slitasje bare giftering eller lage en fet stilistisk valg av hennes egne, for eksempel å ha en gullsmed sveise de to ringene sammen.

I form av stilistiske matching, er valget ditt; noen par velger matchende gifteringer mens andre velger utfyllende ringer. Atter andre velger band som “komplett” ene og andre, som for eksempel biter av elegant, moderne smykker som kan sammenfalle når den ikke er slitt på fingeren.

Jorden rundt

Tradisjon i USA er bare ett lite eksempel på bryllup-band etikette. I land som Spania, Danmark, Venezuela og andre kulturer påvirket av ortodokse religioner, gifte mennesker tradisjonelt bærer sine ringer på den fjerde fingeren sin høyre hånd, som regnes som en styrkeposisjon. I India, bruder slitasje ofte en tå ring eller en jern bangle snarere enn en finger ring. Kinesisk finger symbolikk, kanskje knyttet til tradisjonelle kulturelle forestillinger som binder tall å fingre, tilknyttede fingrene med familiær generasjoner; ringfingeren representerer din ektefelle, de foregående fingre representerer tidligere generasjoner og pinky symboliserer dine fremtidige barn. Enten du tar inspirasjon fra en kulturell tro eller du kommer opp med giftering tradisjoner alle dine egne, det er ingen “feil” måte å bære et bryllup band.

Making It Yours

Vis ekteskapet som en mulighet til å jell din symbolske smykker med personlige stiler og lidenskapelig tro holdt av deg og din partner. Du kan omfavne tradisjon med en ring av gull og diamanter, eller bukk det helt med en tre-og-titan bandet slitt på tommelen for å symbolisere styrke din kjærlighet og reflekterer en robust mote forstand. Uttaler til Vogue, sier stylist Jessica de Ruiter at hun bærer tre enkle gull band av varierende bredde på én finger, som hver symboliserer et forhold milepæl. Som de Ruiter, har du muligheten til å tilpasse ringen på noen måte du liker - dine muligheter for uttrykk er tilnærmet ubegrenset.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-finger-har-giftering-go-on/ "

相关文章!
 • Hva slags hår trenger du for casual wear i Pageants? Hva slags hår trenger du for casual wear i Pageants?
  - 阅 1

  Casual wear for missekåringen helgene fortsatt krever at du tenke lenge og hardt om hvilken type hår som du velger å bære. Finn ut hva slags hår du må ha for casual wear for en missekåringen med hjelp fra en skjønnhetskonkurranse ekspert i denne grat

 • Emner for en vitenskap prosjektet: Hva Frukt har flest Acid? Emner for en vitenskap prosjektet: Hva Frukt har flest Acid?
  - 阅 0

  "Hva Frukt har mest Acid?" gir en interessant science fair emnet. Siden frukt ha varierende konsentrasjoner av naturlig forekommende syrer, å bestemme som er mest sure gir en forståelse av de totale karakteristika frukt. For å kjøre disse studen

 • Hvordan skrive en artikkel om hva du har lært av en klasse Hvordan skrive en artikkel om hva du har lært av en klasse
  - 阅 0

  Skrive en artikkel om hva du har lært fra klassen hjelper deg å praktisere to ting: skriving og dine oppsummerer ferdigheter, to av de viktigste ferdighetene du skal tilegne seg på college. Dette oppdraget er forskjellig fra en typisk sammendrag, for