Amopage

Hva Fargene Maltese komme inn?

- Views 0
Advertisement

Hva Fargene Maltese komme inn?


The Maltese er et spektakulært skue i hunden utstillingsringen, som det ser ut til å flyte rundt omkretsen på sin rennende hvit frakk. Denne pelsen er lett gjenkjennelig for alle som er kjent med rasen. De malteser oppsto i Middelhavet området, som en av en rekke “Bichon” raser. Rasen har en historie som strekker seg over 28 århundrer.

Generelt Breed Type

The Maltese er en grasiøs, leketøy-sized spaniel med en historie som strekker seg over 28 århundrer. Rasen, som konkurrerer i leketøy gruppen i American Kennel Club og i følges gruppen i United Kennel Club, har en liten og kompakt kropp, innrammet av en lang og silkeaktig hvit frakk. Den maltesiske menn trekantede ører slippe til siden av skallen hennes og er sjenerøst trimmet med lang, hvit pels. AKC krever at hun skal veie mindre enn 7 pounds, hvis hun skal konkurrere i konformasjon utstillingsringen, mens UKC gjør henne til å konkurrere er hun veier ikke mer enn 8 pounds. Den maltesiske menn lange halen bæres over ryggen hennes.

Pels og farge

Den lange, silkeaktig belegg av de malteser mangler et underbelegg. Venstre utrimmet, vil en godt bevart maltesisk pels vokse til å berøre bakken. Ifølge både AKC og UKC standarder, er ren hvit den eneste akseptable pelsfarge for en malteser. Begge registre tillate sitron (gul) eller tan (oransje) i begrensede mengder, men tegninger av hvilken som helst farge eller størrelse er ikke favorisert. De UKC Maltese rasestandarden står det at en elfenben skjær til pelsen er lovlig, men at det må anses som en ufullkommenhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-fargene-maltese-komme-inn/ "

相关文章!
 • Hva er galt når Røyk kommer inn gjennom ventilasjonssystemet i bilen din? Hva er galt når Røyk kommer inn gjennom ventilasjonssystemet i bilen din?
  - 阅 0

  Hva er galt når røyken kommer inn i bilen din? Hovedproblemet er nok at du fortsatt sitter i bilen i stedet for å kjøre for livet ditt, eller i det minste gå for den nærmeste brannslukningsapparat. Men alle vitser til side, litt av røyk kommer gjenno

 • Hva er årsaken til Centipedes å komme inn i huset?
  - 阅 0

  Tusenbein er en type av leddyr med flere par av ben. Den felles hus tusenbein har 15 par bein og måler mer enn en tomme lang, selv om dens ben gjør det synes 3 til 4 inches lange. Tusenbein bevege seg raskt og har en skremmende utseende, så mange men

 • Hva skjer hvis du bare har ansvarsforsikring og du kommer inn i et Crash? Hva skjer hvis du bare har ansvarsforsikring og du kommer inn i et Crash?
  - 阅 0

  Komme inn i en bilulykke, når du bare har begrenset forsikring, kan være nervepirrende. Det er ofte vanskelig å finne ut om din forsikring er tilstrekkelig til å betale for skader eller reparasjoner, spesielt hvis ulykken er din feil. Heldigvis loven