Amopage

Hva er ulempene med satellitt Internett?

- Views 0
Advertisement

Hva er ulempene med satellitt Internett?


Satellitt Internett er en metode for å koble en datamaskin til Internett med et modem og parabol. Metoden er et alternativ for dem som bor i et område som ikke har tilgang til kabel eller DSL-tilkoblinger. Fordelene med satellitt Internett inkluderer tilgjengelighet og mobilitet. For bedrifter, er satellitt Internett tilgjengelighet en god backup metode. Men det er flere ulemper til denne Internett-tjeneste.

Kostnader

Satellitt Internett er en av de mest kostbare metoder for tilkobling på markedet i dag. Månedlig tjenesten er sammenlignbare med kabel og DSL-pakker, men kostnadene for installasjon og utstyr kan være betydelig. Brukere må kjøpe en satellitt-modem og tallerken sammen med profesjonell installasjon på eller i nærheten av hjemmet.

lave hastigheter

Lave hastigheter er den største ulempen forbundet med satellitt Internett. Signalet må nå satellitt nesten 22 000 miles away og returnere tilbake til jorden med den forespurte data. Forsinkelsen at resultatene kan gjøre det tregere enn andre Internett-tilkoblingsmetoder. Dataspill entusiaster vil finne forsinkelsen uakseptabelt for å spille de fleste spill på nettet. Andre Internett-bruker som tale chat eller VoIP telefontjeneste ikke kan fungere skikkelig også.

Fair Access Policy

En satellitt Internett-leverandør kan også ha en Fair Access Policy, som begrenser hvor mye tilgang til en kunde har i løpet av en bestemt tid. Når en bruker overskrider bruksgrensen selskapet pålegger, er kontoen begrenset for en tid. The Fair Access Policy er utformet for å sikre at en liten gruppe superbrukere ikke monopolisere Internett-tilgang.

Vær

Været kan ha en negativ innvirkning på satellitt Internett-brukere. Når været er regn, regn, vind eller snødekket, kan satellittsignalet gå tapt, forlater kunder uten service. Brukerne må også ha et klart syn på satellitten til å ha et godt signal. Trær, bygninger og hindringer kan blokkere satellittsignalet og gjøre tjenesten en mindre enn ideelle valget. Retten plassering spiller en stor rolle i hvor godt tjenesten fungerer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-ulempene-med-satellitt-internett/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke trådløse routere med satellitt Internett Hvordan bruke trådløse routere med satellitt Internett
  - 阅 0

  Satellitt Internett-tjenesten er det eneste alternativet for mange rurale hjem for å få bredbånd. En ulempe med satellitt Internett-tjenesten er det rettferdig tilgang policy. På grunn av kostnadene av satellitt båndbredde, bedrifter begrense bruken

 • Hva er ulempene med Vonage Phone Service? Hva er ulempene med Vonage Phone Service?
  - 阅 0

  Vonage Phone Service benytter en teknologi som kalles Voice over Internet Protocol, eller VoIP. I hovedsak hva denne teknologien gjør det mulig for brukeren å gjøre er å foreta telefonsamtaler over Internett i stedet for gjennom en tradisjonell telef

 • Vil Magicjack Arbeid med satellitt Internett? Vil Magicjack Arbeid med satellitt Internett?
  - 阅 0

  Magicjack lar deg lage stemme telefonsamtaler, inkludert lokale og lang avstand, via datamaskinens Internett-tjeneste. Tjenesten krever en høy hastighet eller bredbåndstilkobling og vil ikke fungere med en satellitt eller oppringt Internett-tjeneste.