Amopage

Hva er tysk sjokolade?

- Views 6
Advertisement

Tysk sjokolade kan referere til en form for baking sjokolade, til en slags kake eller til der sjokolade ble fremstilt. Det er et fellestrekk mellom de tre, som de er vanligvis alle en mild og ganske søt sjokolade. Lære mer om sjokolade av alle typer kan forbedre baking og hjelpe deg med å velge riktig sjokolade produkt for en kake, kjeks eller pudding. Du vil også finne det lettere å velge oppskrifter, enten du vil ha en tradisjonell tysk sjokoladekake eller rett sjokolade for baking av cookies.

Tyske Sweet Chocolate

I 1852 amerikanske Sam tysk oppfunnet en søtet baking sjokolade som et praktisk alternativ til usøtet sjokolade tidligere tilgjengelig. Tyske jobbet for Bakers sjokolade selskapet. Med tiden ble tysk sjokolade tysk sjokolade og er fortsatt selges i dag. Denne baking bar består av sjokolade sprit, sukker, kakaosmør, lecitin og smaksstoffer.

Tysk sjokoladekake

Tyske sjokoladekaker har blitt gjort siden 1920-tallet. Lag av mild sjokoladekaken er supplert med en tett, søt, klissete frosting med både kokos og pekannøtter. Sidene av kaken ikke er avkjølt, slik at lagene av kake og frosting å bli sett. Tysk sjokoladekake ble ganske populær på slutten av 1950-tallet, da oppskriften dukket opp i en food kolonne i Dallas, Texas.

Sjokolade fra Tyskland

Tyskland produserer en rekke sjokolade, både vanlig og gourmet. Den vanligste tysk sjokolade er en glatt, melkeaktig sjokolade med en lav prosentandel av kakao. Gourmet tyske sjokolade kan gi melkesjokolade med en høyere kakaoprosent. De fleste av disse har en utmerket, kremaktig munnfølelse.

Ved hjelp av tysk sjokolade

Som med alle sjokolade, vurdere sødme, milkiness og creaminess før du bruker den til å lage mat eller bake med. Vanligvis kan tysk sjokolade fra Tyskland være substituert i en hvilken som helst oppskrift ringer for melkesjokolade, enten brukt fast eller smeltet. Chill godt før hakking om nødvendig. Baker tysk sjokolade er en semi-søt sjokolade og kan brukes i en hvilken som helst oppskrift ringer for semi-søt sjokolade.

Tyske sjokoladekake Variasjoner

Mens tradisjonell tysk sjokoladekake er et lag kake, kan du også lage tysk sjokolade cupcakes, brownies eller til og med tysk sjokolade ostekake. Disse alternativene kan tillate deg å nyte og eksperimentere med sjokolade, karamell, kokos og pecan smaker tradisjonelle til denne oppskriften.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-tysk-sjokolade/ "

相关文章!
 • Hva er en god substitue for tysk sjokolade Hva er en god substitue for tysk sjokolade
  - 阅 2

  Tysk sjokolade er mest kjent som en ingrediens i tysk sjokoladekake, en søt lagdelt kake fylt og toppet med en rik blanding av kokos, pekannøtter og søtstoffer kombinert og tilberedt med eggeplommer og melk. Hvis du ikke finner tysk sjokolade på din

 • Hva er nederlandsk sjokolade? Hva er nederlandsk sjokolade?
  - 阅 4

  Sjokolade stammer fra Holland, laget av en nederlandsk konditor heter Conrad Van Houten i 1828. Vanligvis er sjokolade laget av frukten av kakao trær. Nibs fra kakaotreet er knust og de faste restene blir malt til kakaopulver. Van Houten var den førs

 • Hvordan lage tysk sjokolade frosting Hvordan lage tysk sjokolade frosting
  - 阅 3

  Luscious kokos pecan frosting gir en ideell motvekt til tysk sjokoladekake, bare et snev tørrere og ikke så søt som vanlig sjokoladekake. Dette gooey brun frosting legger også tekstur og crunch, med sin smak og rikdom lik søt pecan pie fylling avlede