Amopage

Hva er Tethered og Ubegrenset?

- Views 0
Advertisement

Hva er Tethered og Ubegrenset?


IPhone iOS-programvaren legger en rekke restriksjoner på måten du bruker enheten, for eksempel å kjøpe apps fra Apples App Store bare. "Jailbreaking" din iPhone fjerner disse restriksjonene, og gir deg mer fullstendig kontroll over telefonen og tilgang til programmer fra tredjeparts butikker. Jailbreaks faller inn i to generelle kategorier, kalt "tethered" og "untethered;" en tethered iPhone må oppstartet ved hjelp av en datamaskin som kjører spesiell programvare.

jailbreaking

Å jailbreak en iPhone, må du først laste ned og installere programvare på en PC eller Macintosh-maskin, og deretter bruke programvaren til å overstyre enhetens fabrikken iOS programmering. Den ekstra programvare gir økt kontroll over iPhone, inkludert tilgang til alle interne filer og programmer. Du har mer kontroll over en jailbroken iPhone utseende og drift, samt tilgang til et bredere spekter av apps. I jailbroken tilstand, kjører fortsatt telefonen standard apps som "Kalender" og "Merknader", og beholder tilgang til iTunes media butikken.

tjoret

Når du slår en iPhone helt av og på igjen, laster den iOS fra et permanent minneområde. Fordi jailbreak kombinerer iOS og tilpasset programvare, kan oppstartsprosessen tilbakestille iPhone til sin pre-jailbroken tilstand eller iPhone kan "fryse", som gjør det midlertidig ubrukelig. På grunn av denne situasjonen, noen typer jailbreak programvare krever at du starter iPhone fra en PC, "tethering" enheten til en vanlig datamaskin. Selv upraktisk, jailbreak entusiaster satt opp med det å ha større kontroll over sine telefoner.

untethered

En untethered jailbreak starter seg helt fra iPhone internminne og trenger ikke hjelp fra en PC eller en annen ekstern enhet. På grunn av kompleksiteten av iPhone maskinvare og iOS programvare, frittgående fengselsrømninger er vanskeligere å utvikle enn forankrede som; men noen er tilgjengelige. For eksempel "evasi0n" programvare er en untethered jailbreak for iOS versjon 6.1.3; det fungerer på nyere iOS-enheter, inkludert iPhone 5, iPad Mini og iPod Touch 5G.

Semitethered

Apple lanserer nye mobile enheter og versjoner av iOS på en jevnlig basis; tradisjonelt, hver oppgradering "bryter" funksjonaliteten jailbreak programvare, sende jailbreak programmerere tilbake til tegnebrettet. Tidligere stabile fengselsrømninger ikke lenger fungere, og du må vente for utviklere å slippe nye versjoner som kan være bundet, frittgående eller semitethered. Sistnevnte er en jailbreak som lar deg lade opp din iPhone til en nyttig tilstand uten å koble til en datamaskin, selv om den mister noen muligheter før du utfører en tethered omstart. Dette er et nyttig kompromiss, som du har fordelene med jailbreaking med færre bekymringer til fullt untethered programvare blir tilgjengelig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-tethered-og-ubegrenset/ "

相关文章!
 • Cheat Codes på "Final Fantasy Tactics Advance"
  - 阅 0

  Lansert i 2003, "Final Fantasy Tactics Advance" brakte den klassiske rollespill strategispillserien til Game Boy Advance. Hvis du har problemer med spillets utfordringer, kan du jukse deg gjennom med tredjeparts Handling Replay og Gameshark juks

 • Hva gjør Ubegrenset data Mean i Verizon? Hva gjør Ubegrenset data Mean i Verizon?
  - 阅 0

  Verizon Wireless touts seg som den første amerikanske trådløse tjenester for å bygge et landsdekkende 4G - en måling av dataoverføringshastighet - nettverk i Amerika. Selskapet hevder også at egen 4G nettverkshastighet er opptil 10 ganger raskere enn

 • Hva Er Ubegrenset Data Access? Hva Er Ubegrenset Data Access?
  - 阅 0

  Ubegrenset datatilgang er muligheten til å bruke Internett og andre dataapplikasjoner på mobilen uten å pådra seg ekstra kostnader. Vanligvis mobile tjenesteleverandører kreve en fast månedlig pris for denne tjenesten, men detaljene varierer mellom s