Amopage

Hva er tegnene på at et kjøleskap er overoppheting?

- Views 3
Advertisement

Hva er tegnene på at et kjøleskap er overoppheting?


Den gjennomsnittlige levealder for et kjøleskap er 13 år, National Association of Home Builders sier. Selv om dette holdbart apparatet gir vanligvis problemfri ytelse, hvis kjøleskapet er overoppheting bør du finne ut av årsaken og fikse det umiddelbart. Noen produsenter har utstedt minnes å korrigere overoppheting, noe som ofte fører til røyk og brannskader.

Dirty Kondensator Coils

Skitne kondensatoren spoler kan føre til at kjøleskapet overopphetes. Støv, dyrehår og smuss kan samle seg på kondensatoren sløyfer og hindre kjøleskapet fra kjøling. Trekk kjøleskapet og rengjør spoler med en kondensator børste eller en støvsuger.

Høyt eller ute av funksjon Kondensator Fan

Et høyt kondensator fan kan være en anelse om at kjøleskapet er overoppheting. Dersom kondensatoren viften lage støy, kan det være en ansamling av smuss og avfall på viften. Rengjør den med børste av en støvsuger. Hvis du aldri høre kondensatorvifte drift, kan det være defekt og må skiftes ut.

defekt kompressor

Et problem med kompressoren er et annet tegn kjøleskapet ditt er overoppheting. Støvete kondensator spoler eller en defekt kondensator fan kan føre til kompressor svikt. Hvis kompressoren gjør høye lyder og kjører for en lengre periode, disse er gode indikatorer på at det må skiftes, siden kompressorene ikke kan repareres. Problemer med kondensator spoler, kan kondensatoren vifte eller kompressor med føre kjøleskapet for å være varm å ta på.

tilbakekalling

I mars 2009, Maytag Corporation mintes kjøleskap med merkenavn Maytag, Amana, magi Chef, Admiral, Crosby, Jenn-Air og Performa. Disse apparatene hadde en defekt relé i kompressoren, noe som førte til at kjøleskap overopphetes. Maytag rapportert 41 tilfeller av branner, hvorav 16 resulterte i materielle skader. Også i november 2010 ble en tilbakekalling utstedt for fransk-Dør LG og Sears Kenmore kjøleskap på grunn av en indre lys som ikke går av når døren er lukket. Denne kontinuerlige brenning forårsaket kjøleskap overopphetes og utgjorde en brannfare.

hindre overoppheting

For å forhindre at kjøleskapet fra overoppheting, ikke plassere den i et miljø hvor det er utsatt for varme. For eksempel ikke plassere den nær ovnen eller en radiator, og ikke sette det i nærheten av et vindu som er utsatt for mye sollys. I tillegg må du ikke plassere den for nær en vegg eller noe annet som kan blokkere luft fra å nå apparatets spoler, kompressor eller andre deler. Unngå bruk av skjøteledninger med kjøleskap, men hvis du må bruke en tre-spiss, heavy-duty ledningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-tegnene-pa-at-et-kjoleskap-er-overoppheting/ "

相关文章!
 • Hva er de forskjellige typene av kjøleskap?
  - 阅 0

  Som med de fleste produkter, er det mange forskjellige typer kjøleskap å velge mellom. Når du velger som best vil oppfylle dine behov, bør du alltid huske på hva som vil bli lagret i den. Siden hver type har mye å by på, å vite hvor det skal plassere

 • Hva skjer når du legger et kjøleskap på sin side?
  - 阅 0

  Den riktige måten å transportere et kjøleskap generelt er i en oppreist stilling, men dette er ikke alltid er mulig. Hvis du trenger å flytte et kjøleskap på sin side, må du vite hva som kan skje når du legger enheten ned, samt hvilke forholdsregler

 • Hva er forskjellen mellom en innebygd kjøleskap og en frittstående?
  - 阅 0

  Apparater er vanligvis dyrt, så velge mellom en innebygd eller et frittstående kjøleskap er en viktig beslutning. Ved å lære om både kjøleskap, kan du være i stand til å gjøre ditt valg basert på hva hver enkelt har å tilby. Innebygd Kjøleskap En inn