Amopage

Hva er tegn og symptomer på østrogen og skjoldbrusk-problemer?

- Views 0
Advertisement

Hva er tegn og symptomer på østrogen og skjoldbrusk-problemer?


Ekstra østrogen i en kvinnes kropp kan føre til en økning i mengden av thyroid-bindende gobulin, som er et protein som soaks opp overflødig thyroid hormon i kroppen. Dette slår hormonet fra "gratis" til "bundet", som betyr at det er mindre aktiv enn det ville vært hvis det ikke var gjennomvåt opp. Dette fører til en tilstand som kalles "hypotyreose" og påvirker ytelsen til skjoldbruskkjertelen. Sykdommen produserer flere tegn og symptomer, og hvis du opplever dem, bør du oppsøke lege for å få en fullstendig skjoldbruskkjertelen vurdering.

Hår og hud endringer

Hvis du begynner å legge merke til tynt hår og selv begynne å miste den i klumper, erfaring tørketrommel hud enn normalt, eller huden din begynner selv å gulne, sjansene er det er noe som kroppen din prøver å fortelle deg. Det samme gjelder for sprø negler som bryter eller ulempe lett. Dette er alle tegn på hypotyreose.

Utmattelse

Hvis du kan føle deg i bevegelse saktere enn normalt, eller føler sløv og bare ikke har så mye energi som du vant til, kan det være noe mer enn å være sliten. Thyroid nivåer som er ute av klask kan få deg til å føle seg svak og lat.

Følsomhet for kulde

Et annet tegn på en skjoldbrusk problem er ikke i stand til å tåle kaldt vær eller forhold. Også, hvis du begynner å merke at ekstremitetene er kald når du er innendørs eller i varmt vær når de ikke pleide å være, er det på tide å få sjekket ut.

Minneproblemer

Selv om vi alle har problemer med dette til tider, problemer med å huske, konsentrere seg og bor på oppgaven kan alle være symptomer på en skjoldbrusk lidelse. Hvis du begynner å føle deprimert når du er vanligvis glad, kan en checkup ikke vondt.

bad Uregelmessigheter

Forstoppelse er en annen vanlig symptom på en skjoldbrusk lidelse. Våre avføring fortelle oss mye om vår generelle helse, så hvis du begynner å legge merke til noen uoverensstemmelser, kan det være fordi det er et problem.

Menstruasjonssyklus

Tunge og uregelmessige menstruasjonssykluser som varer lenger enn fem til syv dager kan være forårsaket av skjoldbrusk uregelmessigheter. Hvis du merker at mensen varer lengre enn normalt, kontakt en medisinsk faglig uavhengig av om du lider av noen andre symptomer.

Mindre vanlige symptomer

Det finnes andre mindre vanlige tegn på skjoldbrusk problemer. Disse symptomene er et struma (en merkbart forstørret skjoldbruskkjertelen), merkbar vektøkning, overflødig væske i ekstremiteter og muskelsmerter og kramper.

Hvis du opplever en eller flere av disse symptomene på en konsistent basis, ta kontakt med din primære omsorg lege eller en spesialist så snart som mulig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-tegn-og-symptomer-pa-ostrogen-og-skjoldbrusk-problemer/ "

相关文章!
 • Hva er tegn og symptomer på kritisk lav skjoldbrusk nivåer?
  - 阅 0

  Ifølge Medicine Net nettsted, hypotyreose beskrevet som unormalt lave thyroid hormon nivåer. Lav skjoldbrusk nivåer føre til depresjon og tretthet, men kritisk lave nivåer er alvorlig fordi de kan føre til plagsomme symptomer som hevelse i bena eller

 • Hva er tegn og symptomer på malaria? Hva er tegn og symptomer på malaria?
  - 阅 0

  Malaria, en alvorlig og ofte dødelig sykdom, er forårsaket av parasitter som overføres fra en person til en annen av mygg. En gang i menneskekroppen, parasitter, kalt sporozoites, reise til leveren hvor de modnes og endre til merozoites. Disse så inn

 • Hva er tegn og symptomer på Bone Cancer i skuldrene? Hva er tegn og symptomer på Bone Cancer i skuldrene?
  - 阅 1

  Den øvre arm ben nær skulderen er en hyppig, for noen typer ben kreft. Det er mange tegn og symptomer som brukes for å diagnostisere kreft bein, men ingen av dem alene kan indikere sykdommen. For å fullføre hele bildet og gi en riktig diagnose, pasie