Amopage

Hva er Tarm Ileus?

- Views 0
Advertisement

Hva er Tarm Ileus?


Tarm ileus er en obstruksjon, vanligvis av tynntarmen, som forhindrer at tarminnholdet, slik som avføring, væske og gass, fra å bevege seg gjennom tarmen, som blir oppblåst.

typer

En mekanisk ileus er en obstruksjon forårsaket av noe direkte å blokkere tarmen slik at innholdet ikke kan passere. En funksjonell ileus er en obstruksjon som skyldes lammelse eller unormal funksjon i tarmen.

effekter

Som gass og væske utvide hindret tarmen, vil du føle sterke magesmerter og magen blir oppblåst og hard. Du har kanskje kvalme og oppkast, og være i stand til å passere gass eller ha avføring.

Fører til

Mekanisk ileus kan være forårsaket av svulster, sammenvoksninger, påvirket avføring, brokk eller abscesser. Mulige årsaker til funksjonelle ileus inkluderer kirurgisk manipulasjon, nevrologiske lidelser (så som Parkinsons sykdom), endokrine forstyrrelser (for eksempel diabetes), ryggmargsskader eller medikamenter (for eksempel narkotika).

betraktninger

Ettersom trykket i tarmen øker, gass og væske trykker mot vener og arterier og forårsake svelling som kan forstyrre blodsirkulasjonen og forårsake nekrose (død) av en del av tarmen, samt perforering.

Behandling

Du må kanskje kirurgi for mekanisk ileus. Men funksjonell ileus ofte blir behandlet ved å plassere et rør gjennom nesen til tarmen, for å drenere væske og gass og tillate tarmen for å komme seg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-tarm-ileus/ "

相关文章!
 • Hva Er tarm Prep for en koloskopi?
  - 阅 0

  For en lege for å få et klart bilde av en pasients tarmkanalen i løpet av en kolonoskopi, kan kanalen ikke inneholde noe mat eller avføring. En prosedyre som kalles en tarm prep brukes til å tillate pasienten å tømme ut alt eller nesten alt av innhol

 • Hva er årsakene til Tarm Nerve Damage?
  - 阅 1

  Intestinal nerveskader påvirker funksjonen evner av tarmen. Mat beveger seg sakte eller slutter å bevege seg gjennom fordøyelseskanalen. Én slik lidelse er gastroparese, eller forsinket gastrisk tømming. I dette tilfelle tar magesekken i lang tid å t

 • Hva Foods Rens tarm?
  - 阅 0

  Regelmessig rensing av tarmen har flere helsemessige fordeler, og arbeider primært for å forbedre fordøyelsessystemet og gjenopprette sunn tarm funksjon. Visse matvarer bidra til å rense tarmen og holde fordøyelsessystemet i orden. Disse matvarer er