Amopage

Hva er symptomene på blodpropp i leggen?

- Views 0
Advertisement

Hva er symptomene på blodpropp i leggen?


Når blodpropper dannes av andre grunner enn å stoppe blodstrømmen fra et kutt eller skade grunner (eller de ikke ender opp oppløsning som de skal etter at skaden har grodd), disse propper kan gi smertefulle symptomer. De kan også være livstruende.

symptomer

Ømhet, smerte, hevelse, kramper, varme, misfarging, rødhet og betennelse er noen symptomer på å ha en blodpropp i leggen. Mer alvorlige symptomer inkluderer infeksjon eller død av beinet muskelvev, lungeemboli, hjerteinfarkt og hjerneslag. Den faktiske plagene avhenger av om blodpropp er i en blodåre eller en arterie.

vene Propper

Det finnes to typer av perifer venøs lidelse (klumper som dannes i venen). En er åreknuter og den andre er dyp venetrombose (DVT). Åreknuter, mindre farlig av de to, resulterer når en blodpropp skader ventilene i en blodåre, noe som resulterer i blod ikke strømmer i riktig retning lenger. Det bassenger i leggen og venen berørte stedet for å gjøre det opp til hjertet for mer oksygenering som det skal. Dette resulterer i smerte, hevelse og et område varm å ta på, samt blå misfarging.

Dyp venetrombose (DVT)

DVT klumper, som er mer livstruende, oppstår når en del av en blodpropp løsner fra kalv venen og beveger seg opp i benet, gjennom låret, mot hjertet og deretter lungene. Dette embolus (delvis koagulere) renner gjennom venen, og hvis den er liten nok det vil ikke skape noen symptomer på bekymring. Men hvis medium i størrelse, kan det resultere i mulige puste og bryst problemer. Dersom stor nok, kan det føre til kollaps når den treffer lungene (lungeemboli) eller død. Halvparten av folk som har DVT aldri har noen symptomer fra den. Men de som gjør det kan vanligvis tilskriver det å bruke omfattende perioder sitter (i et fly, bil eller stol); liggende immobile (på grunn av nylige operasjon, skade eller sykdom); eller fordi de var i en ulykke, eller hadde en skade på underkroppen.

arterie Propper

Propper som reiser fra kalven gjennom koronar og carotis arteriene i kroppen opp til hjertet og hjernen kan også være livstruende.

Koronarpropper

Arterie propper i leggen av benet vil etter hvert bevege seg oppover, ettersom de følger kroppens normale blodstrømningsretning, hvis de ikke oppløses først. De har potensial dersom stor nok eller hvis den enkelte har omfattende plakk i sitt hjerte i at arterien å forårsake en komplett blodstrøm blokkering til hjertet. Dette ville drepe hjertemuskelen og forårsake et hjerteinfarkt.

Halspulsåren Clot

Dersom blodpropp fra kalv gjør det gjennom hjertet uten problemer, kan det likevel være livstruende for et individ når det når frem til halsarterien, hvor det til slutt må passere gjennom hjernen. Hvis en blokkering resultater på grunn av blodpropp i halspulsåren, kan det resultere i en mini-slag eller en komplett slag om hjernen er avskåret fra sin trengte blodtilførsel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-symptomene-pa-blodpropp-i-leggen/ "

相关文章!
 • Hva er symptomene på blodpropp Reiser i kroppen?
  - 阅 0

  Blotter propper oppstår når blodplater danner en plugg og koagulere, eller blodpropp, og embed inne i en blodåre, blokkerer sirkulasjonen. Dette er også kjent som dyp venetrombose, DVT eller. Når det blodpropp reiser gjennom kroppen, kan alvorlige ko

 • Hva er symptomene på blodpropp i håndleddet?
  - 阅 0

  Håndleddet er et område mye som skulderen, hvor en rekke bevegelse er nødvendig ved normal bruk. Rotasjon av leddet, samt sideveis bevegelse kan føre til en ekstra mengde stress ikke bare til muskler og sener som utgjør strukturen i skjøten, men også

 • Hva er symptomene på blodpropp i kneet?
  - 阅 0

  Ubegrenset blodstrømmen er avgjørende for å opprettholde riktig funksjon av kroppen. Enhver blokkering av vener eller arterier vil føre til en backup som kan medføre fare for ikke bare blokkerte området, men hele lungesystemet. Lemmer kan hovne opp,