Amopage

Hva er symptomene på akutt angst?

- Views 0
Advertisement

Hva er symptomene på akutt angst?


Akutt angst er en psykiatrisk tilstand som oppstår i to prosent av befolkningen. Kvinner er dobbelt så sannsynlig som menn for å lide av denne lidelsen. Den er karakterisert ved plutselig og overdreven frykt, etterfulgt av en panikkanfall. Atferd endringer i den enkelte vanligvis følger panikkanfall. Selv om hvert enkelt tilfelle er forskjellige, kan akutt angst bli diagnostisert og behandlet gjennom en rekke måter.

fakta

Akutt angst er preget av panikk angrep som er brakt på grunn av plutselig og overdreven frykt. Under et panikkanfall en person føler et tap av kontroll, svett, overdreven risting, rask pust eller hyperventilere, svimmelhet, hetetokter, en racing hjerte og brystsmerter. Noen beskriver det som følelsen som et hjerteinfarkt. Panikkanfall er vanligvis etterfulgt av atferd endringer i den enkelte. Depresjon, sinne, følelsesmessig nummenhet, mareritt og flashbacks kan forekomme. Personen kan også lett bli skremt. Akutt angstlidelse vises vanligvis hos barn og voksne før fylte 24; men alle aldersgrupper kan oppleve denne lidelsen.

Hva er symptomene på akutt angst?


Fører til

Mens den eksakte årsakene til akutt angst er ukjent, har forskere funnet ut at denne tilstanden vanligvis eksisterer i de som lider av panikklidelse, alkoholisme eller depresjon. Mange ganger en person med akutt angst har også en eller flere fobier som sosial fobi eller frykt for døden. Allergi mot matvarer, dårlig ernæring, stress og kjemiske ubalanser kan også være årsaker til akutt angst. En person som har lidd en traumatisk eller skremmende opplevelse kan også lider av akutt angst. Folk som bruker hallusinasjon fremkallende legemidler eller svelges sentralstimulerende midler som kaffe eller tobakk er også i fare. Genetikk spiller også en rolle i akutt angst som det har blitt funnet å kjøre i familier.

symptomer

Symptomer på akutt angstlidelse er plassert i fire grupper, fysiske, mentale, emosjonelle og perseptuelle. Fysiske symptomer inkluderer opplever minst fire eller flere av følgende: rykninger, risting, skjelving, rask hjerterytme, hyperventilering, svimmelhet, nervøsitet, muskelspenninger, hetetokter, magesyke, frysninger, kald svette, rastløshet eller brystsmerter. Store mengder av noradrenalin i systemet øker puls og åndedrett, noe som resulterer i en panikkanfall. Psykiske symptomer inkluderer følelser av terror og ekstrem frykt, tap av kontroll, forvirrende intern eller ekstern dialog med seg selv, forvirring og paranoia. Emosjonelle symptomer er endringer i atferd som overdreven gråt, sinne, depresjon, flashbacks og mareritt. Mange mennesker med akutt angst erfaring perseptuelle symptomer som tid å bremse ned eller påskynde, tunnelsyn eller føler som om de er i en drømmelignende tilstand.

Diagnose

Legene har ulike tester for å fastslå om en pasient lider av akutt angst eller annen form for angst. Først de utelukke eventuelle fysiske forhold som kan være kilden til de symptomer som hjerteproblemer eller astma, som har lignende symptomer til et panikkanfall. Andre symptomer, som for eksempel antall og alvorlighetsgraden av panikkanfall, lang tid av atferdsendringer etter et panikkanfall og hvor lang tid av frykt for tilbakevendende panikkanfall etter å ha opplevd en blir tatt i betraktning når diagnostisere akutt angst. Når en diagnose er gjort en behandlingsplan kan settes på plass.

Hva er symptomene på akutt angst?


Behandling

Behandlingen består av enten psykoterapi eller medisiner, eller begge deler. Diet endringer kan også være foreskrevet for eksempel å unngå raffinert sukker, hvitt mel og matvarer høy i karbohydrater, slik at pasientens blod sukker ikke svinger vilt. Legge trening er gunstig for de med akutt angst fordi kjemikaliene slippes i kroppen under trening bidrar til å stabilisere humøret. Avslapping teknikker er også gunstig for pasienter å lære selv-beroligende i tider med stress. Med riktig behandling er det mulig for en pasient å kontrollere deres akutt angst med hell.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-symptomene-pa-akutt-angst/ "

相关文章!
 • Hva er symptomene på akutt pankreatitt?
  - 阅 0

  Bukspyttkjertelen er en kjertel som ligger bak magen nær tolvfingertarmen og er ansvarlig for sekresjon fordøyelsesenzymer gjennom bukspyttkjertelen duct. Når bukspyttkjertelen blir betent, enzymer angripe og ødelegge kjertel, en akutt eller kronisk

 • Hva er symptomene på stress i Dogs? Hva er symptomene på stress i Dogs?
  - 阅 12

  Stress er en normal del av livet. Den leveres med hver ny opplevelse, enten at erfaring er positiv eller negativ. I motsetning til mennesker, men hunder kan ikke forklare når de føler seg stresset. Det er opp til mennesker å forstå kroppsspråket i fo

 • Hva er symptomene på cøliaki Acidose?
  - 阅 1

  Cøliaki er en tilstand som rammer i gjennomsnitt, en av hver 133 mennesker. Mens cøliaki kan angis med mange mulige symptomer, kan en av de mest problematiske komplikasjoner oppstår i det tilfelle at cøliaki utløser acidose. Hva er cøliaki? Cøliaki e