Amopage

Hva er straffen for å selge falske designervesker?

- Views 0
Advertisement

Imitasjon er antatt å være den beste form for smiger. Men hvis du har til å inngå kompromiss din integritet å etterligne noen, kanskje imitasjon er mer av en fornærmelse. På daglig basis, er skuespillere, idrettsutøvere og ikoner sett i media iført de beste klær og håndvesker som kan kjøpes for penger. Fans og andre tilskuere vil se ut og kle akkurat som dem. Men bare fordi en fan har samme smak som sin favoritt pop kultur kjendis, betyr ikke at de har samme bankkonto. Produsenter av falske designervarer er vel klar over at du ikke har råd til å betale hundrevis eller tusenvis av dollar for designer håndvesker. Slik at de gir deg en mulighet til å kutte noen økonomiske hjørner. Mange mennesker tar denne samme rute. Den falske industrien er et bildesøk-dollar business, men det er ulovlig.

Hva er straffen for å selge falske designervesker?

The Penalty

Straffen for å selge falske designer vesker er et brudd på føderal varemerkerett som er mer kjent som Lanham loven. Denne lovgivningen ble oppkalt etter Fritz G. Lanham, Texas State representant som opprettet den. Loven, som ble vedtatt i 1946, forbyr falsk reklame, varemerke fortynning og varemerkeinngrep. Varemerket loven er forskjellig i hver stat, men forsettlig og med vilje, selge falske designervarer som er beskyttet av opphavsrett eller varemerke er en føderal forbrytelse. Første gang lovbrytere kan også møte opp til 10 år i fengsel og en $ 2,000,000 fine.

Hva er straffen for å selge falske designervesker?

Misforståelse

Loven om opphavsrett beskytter ikke et design. Dette betyr at hvis du selger en pose som er det samme kuttet eller form av en berømt designer, er du ikke bryte noen lover. Men hvis du har en logo eller broderier som er beskyttet av et varemerke, begår du en forbrytelse. Et varemerke er et navn, design, logo eller en setning som er spesifikke for et bestemt merke.

Hva er straffen for å selge falske designervesker?

Teorier / Spekulasjoner

Timothy Trainer, president i den internasjonale Anti-Piratkopiering Coalition Inc., mener det er en parallell mellom salg av falske varer og salg av narkotika. "Du må gå etter det falske infrastruktur. Du kan arrestere en forhandler av gaten, men nøkkelen er å slå den på produksjonsnivå."

Hva er straffen for å selge falske designervesker?

Kjøpe Fake Designer Vesker

Du er ikke bryte noen lov ved å kjøpe en falsk designer bag. Du kan imidlertid være en finansieringskilde for organisert kriminalitet. Trener sier at når du kjøper en falsk designer bag støtter du en "fremmed svart økonomi." Hvis du videreselge en falsk designer bag, er du underlagt påtalemyndigheten.

Hva er straffen for å selge falske designervesker?

Betydning

I 2007 ble Walmart funnet skyldig i «forsett blindhet" etter den berømte forhandleren solgt falske Fendi lommebøker og vesker. Ifølge Fendi eier, LVMH, Walmart ikke klarte å kontrollere om leverandøren var en autorisert forhandler. I 2008 LVMH saksøkt eBay for ikke politi sitt nettsted riktig. LVMH bekreftet at 90 prosent av Dior og Louis Vuitton varer som ble solgt på den elektroniske markeds var falske.

Hva er straffen for å selge falske designervesker?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-straffen-for-a-selge-falske-designervesker/ "

相关文章!
 • Hva er straffen for å gi falsk forklaring i en undersøkelse? Hva er straffen for å gi falsk forklaring i en undersøkelse?
  - 阅 0

  Ærlighet er den beste politikken, og denne maksimen gjelder spesielt når du snakker til en politimann. Både statlige og føderale lover forbyr å gi falsk informasjon til en rettshåndhevelse etterforsker, men straffen varierer etter omstendighetene. Fo

 • Hva er straffen for innlevering av falske forsikringskrav? Hva er straffen for innlevering av falske forsikringskrav?
  - 阅 2

  Forsikringssvindel står for millioner i tap av skattebetalernes penger og høyere forsikring for legitime claimers. Filing uredelige påstander er en forbrytelse under statlige og føderale lover og straffer kan variere i henhold til statlige mandater o

 • Hva er straffen for å bruke en falsk Social Security Number? Hva er straffen for å bruke en falsk Social Security Number?
  - 阅 0

  En person som bevisst bruker en falsk personnummer er skyldig i trygdebedrageri. Avhengig av detaljene i situasjonen, kan denne forbrytelsen anses som en forseelse eller forbrytelse. Mulige grunner til å bruke Fake SSN En person kan bruke en falsk pe