Amopage

Hva er spill å spille over telefon?

- Views 1
Advertisement

Hva er spill å spille over telefon?


Har du noen gang ønsker å spille et spill, men kan ikke finne noen andre som ønsker å spille? I stedet for å gi opp og slå på datamaskinen eller TV, kan du ringe en venn og spille et spill over telefonen. Med litt justering, kan mange spill du allerede kjenner spilles av personer i to forskjellige steder. Her er noen ideer for å komme i gang.

Sjakk

Hver spiller må sjakkbrikker og et sjakkbrett eller diagram av et styre med kolonner merket A til H (venstre til høyre) og rader merket 1-8 (nedenfra og oppover). Personen som spiller svart skal rotere brettet 180 grader. Sett opp spillet. Når det er din tur, identifisere stedet, ved hjelp av bokstaver og tall, av stykket du flytter og stedet du skal flytte den. Din partner bør oppdatere sitt bord med flyttingen før du tar en sving.

dam

Merk et styre som beskrevet i sjakk ovenfor. Legg ut brikker på begge ender. Spill spillet, noe som gir plasseringen av brikken du beveger deg og hver rute du flytter den til. Hvis du hopper over stykker, gi sine steder, også. Begge spillerne flytter sin egen og de andre spillernes brikker.

tjue spørsmål

En person tenker på noe i en av disse kategoriene: dyr, vegetabilske eller mineralske. Den andre personen ber opptil tjue spørsmål å gjette hva det er. Når du gjette det riktige svaret eller spør alle tjue spørsmål, bytte roller.

Legg et Word

En person sier et ord. Den andre personen legger et ord for å begynne å bygge en setning. Gå frem og tilbake ett ord om gangen til du kommer til slutten av setningen. Hensikten er å gjøre setningen siste så lenge som mulig. Enten spiller kan bestemme når setningen er fullført.

Make Up en historie

En person starter en historie, forteller noen få setninger. Da hun sender den til den andre personen, som legger til noen flere setninger. Bytte frem og tilbake til du er enig i at historien er over.

Gjett av Letter (Hangman)

Hver person trenger et stykke papir og penn eller blyant. En person tenker på et ord eller uttrykk, skriver det, og forteller de andre hvor mange ord det er og hvor mange bokstaver i hvert ord. Den andre personen trekker korte linjer til å representere bokstavene i ordet eller uttrykket. Han foreslår en bokstav av gangen. Hvis brevet vises, forteller den andre personen hvert sted det faller, og personen gjetter fyller ut feltene. Hvis den ikke vises, sier personen så og bemerker at det var en feil gjetning. Personen gjetter kan foreslå en komplett ord eller en setning som helst - det er ingen straff for en feil gjetning. Da han gjetter riktig ord eller uttrykk, eller når alle feil brev gjetninger har blitt brukt, spille brytere. Tillat tolv feil brev gjetninger. For en hardere spill, redusere antall.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-spill-a-spille-over-telefon/ "

相关文章!
 • Hva gjør Spille Peekaboo gjøre for å hjelpe et spedbarn? Hva gjør Spille Peekaboo gjøre for å hjelpe et spedbarn?
  - 阅 0

  Enkelt og enda litt dumt, er peekaboo et klassisk babyen spill funnet i kulturer over hele verden. Sin enkelhet, derimot, er villedende, maske den viktige rollen dette enkle lille spillet spiller i å stimulere barnets kognitive utvikling og sosiale f

 • Hva kampene spilles på en lidenskap fest? Hva kampene spilles på en lidenskap fest?
  - 阅 0

  I en svunnen tid, "utdrikningslag" av husmødre kom sammen for å utforske verdien av forbruksvarer, som kosmetikk. Passion partene er en oppdatert, racier versjon av dette fenomenet. I disse samlingene, presenterer verten sensuelle produkter som

 • Hva Roller spiller teknologien i bedrifter?
  - 阅 0

  Veksten av teknologi har hatt en stor innvirkning på bedrifter, og vil uten tvil fortsette å ha en effekt. Bedrifter må derfor omfavne teknologi; de som ikke gjør det helt sikkert vil bli liggende igjen. Som teknologi investeringen øker, teknologiens