Amopage

Hva er Sjekk Diskontering?

- Views 12
Advertisement

Hva er Sjekk Diskontering?


Amerikanske forbrukere og bedrifter har tilgang til et bredt spekter av lån alternativer, fra kredittkort og kredittlinjer til høy rente lønning lån. Andre land har litt forskjellige områder av tjenester, som til tider kan være av interesse for amerikanere som tilbringer mye av sin tid i utlandet. Et eksempel er sjekk diskontering, en praksis som er lite kjent innenlands, men utbredt andre steder.

Det grunnleggende konseptet

I den enkleste form av sjekk diskontering, kan finansinstitusjonen du ta midler mot en sjekk uten å vente på at sjekken for å fjerne. Mer avanserte diskontering scenarier bruke post-datert sjekker, lage tilsvarende en kortsiktig lån for mengden og tidsramme for sjekk. Utlån institusjon lader vanligvis renter på beløpet som er trukket tilbake, samt en rekke tjenesteavgifter som varierer mellom institusjoner og land.

Hvorfor det er nyttig

Selv om de fleste amerikanere ikke vil møte denne finansiell tjeneste, kan det være nyttig for alle som har en etablert virksomhet tilstedeværelse i et land der sjekk diskontering tilbys. Hvis du har slitt med å skaffe finansiering fra amerikanske långivere for utenlandske foretak, kan du finne at lokale institusjoner - med sin inngående kjennskap til den lokale økonomien - er mer vennlighet. Låne din arbeidskapital lokalt også reduserer eksponeringen mot svingninger i valutakursen mellom amerikanske dollar og lokal valuta, og bidrar til å etablere din status som en aktør i det lokale næringslivet.

Hvordan det fungerer

Vilkårene og betingelsene knyttet til sjekk diskontering vil variere mellom land og låneinstitusjoner, men du vil se en rekke felles krav utformet for å beskytte utlåner. Disse inkluderer vanligvis en kombinasjon av minimum salgsvolum, et bestemt antall år i drift og revidert økonomiske data. Når lånet er godkjent, utlåner avanserer 75-80 prosent av sjekken verdi, mens resten - mindre avgifter, provisjoner og interesse - utbetalt ved innsjekkings modenhet. De samme institusjonene også ofte tilby regningen diskontering, og gir tilsvarende låne privilegier mot den utestående fordringer.

Noen punkter

Som med alle lån, det lønner seg å gjøre lekser. Renter, avgifter, provisjoner og lånebehov kan variere like mye mellom utenlandske långivere som de gjør innenlands, og utfører den nødvendige due diligence er like viktig. Det er spesielt viktig hvis du har en begrenset forståelse av den lokale finansielle systemet og dets regulatoriske miljø. Trekke på kompetansen til den lokale ansatte, hvis mulig, eller nettverk med andre forretningsfolk og finansielle fagfolk i det lokale markedet for å vurdere verdien av potensielle långivere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-sjekk-diskontering/ "

相关文章!
 • Hva slags Sjekker brukes på et hus Closing?
  - 阅 0

  Gratulerer, du har kjøpt en bolig. Papirene er på plass. Din vurdering har kommet gjennom greit. Du er klar til å lukke. Men hva slags kontroller bør du ta med til den avsluttende? Her er hva du trenger å vite. Nedbetaling Du må ta med en sertifisert

 • Hva å sjekke for Car Inspeksjoner Hva å sjekke for Car Inspeksjoner
  - 阅 0

  Det er viktig at bilen fungerer som den skal for å sikre trygg kjøring. Bil inspeksjoner bidra til å identifisere potensielle farer før du treffer på veien. Ytre Ved inspeksjon utsiden av bilen, sjekk at frontlykter, bremselys og snu signaler fungere

 • Hva er Sjekker plassert på presidenten? Hva er Sjekker plassert på presidenten?
  - 阅 0

  Innebygd i Grunnloven i USA er en rekke kontroller og balanserer utformet for å holde noen av de tre grener av den føderale regjeringen fra å bli for mektig og potensielt tyrannisk. Spesifikke sjekker og balanserer sted begrensninger på autoriteten t