Amopage

Hva er sentralbanken i USA?

- Views 0
Advertisement

Hva er sentralbanken i USA?


Sentrale banksystemer er en viktig del av økonomien ansvarlig for å regulere pengemengden, kontrollerende renter og leter etter den totale banksystemet i landet. USA sentrale banksystemet er kjent som Federal Reserve Bank, og det forsøker å holde den finansielle strukturen i den amerikanske stabil og lyd.

Historie

Federal Reserve ble opprettet av Kongressen i 1913 med president Woodrow Wilsons signering av Federal Reserve Act. The Federal Reserve Bank var ment å gi større tilsyn, elastisitet og flytende valuta. Siden den gang Federal Reserve har fått større selvstendighet og makt ved ulike handlinger vedtatt av kongressen, så det har blitt en uavhengig sentralbank hvis avgjørelser trenger ikke å bli ratifisert av presidenten.

Betydning

The Federal Reserve Bank har ansvaret for mange viktige banktjenester avgjørelser som påvirker den amerikanske økonomien. The Federal Reserve avgjør hvor mye valuta sirkulert inn i landet hvert år, noe som kan påvirke verdien av penger. Den amerikanske sentralbanken bestemmer renten som påvirker noen person eller organisasjon som søker nye lån eller refinansiering av eksisterende lån.

Geografi

Det er 12 Federal Reserve District Bankene i USA Hver bank er ansvarlig for sitt distrikt, som omfatter flere stater. Bankene er lokalisert i Boston, New York, Philadelphia, Cleveland, Richmond, Atlanta, Chicago, St. Louis, Minneapolis, Kansas City, Dallas og San Francisco. Hver enkelt bor i USA er en del av en av disse Federal Reserve Bank distrikter, som til slutt gir føderale midler til statlige og lokale banker.

andre hensyn

The Federal Reserve drives av et styre på guvernører i Washington DC og de 12 regionale Federal Reserve Banks. Sammen deler de ansvaret for å føre tilsyn med amerikanske banksystemet som sikrer bank regelverk blir håndhevet. The Federal Open Market Committee (FOMC) består av Board of Governors, president i New York bank og presidenter i fire andre regionale banker. FOMC er ansvarlig for å se på forholdene i det åpne markedet som kan føre til komiteen å gjøre endringer i bank- og kreditt priser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-sentralbanken-i-usa/ "

相关文章!
 • Hva er størrelsen på USAs militære? Hva er størrelsen på USAs militære?
  - 阅 2

  The Department of Defense er den eldste og største USA regjeringsorgan. Det amerikanske militæret består av fem tjenester - Hæren, Sjøforsvaret, Marine Corps, Air Force og Coast Guard (sistnevnte er en del av Department of Homeland Security). Det ame

 • Hva er noen Ansvarsområdet USA borgere? Hva er noen Ansvarsområdet USA borgere?
  - 阅 0

  I USA, utvider regjeringen utallige friheter og rettigheter til hver borger i form av Grunnloven. Til gjengjeld forventer at regjeringen borgere å opprettholde et visst ansvar fordi slike handlinger bidra til å beskytte rettighetene til alle menneske

 • Hva er fordelene med USA Health Care System? Hva er fordelene med USA Health Care System?
  - 阅 0

  USA helsevesenet er en stor samling av offentlige etater, sykehus, legekontorer, forskningssentre og helse forsikringsselskaper. Mange er kritiske til hvordan helsevesenet er organisert, men det har mange positive egenskaper. Innovasjon USA har noen