Amopage

Hva er salgspant gjerning?

- Views 2
Advertisement

En salgspant gjerning kalles også en garanti gjerning med salgspant. Det går med noen få ulike vilkår. Hver term kombinerer to funksjoner: som en garanti gjerning og som av salgspant. En salgspant gjerning er et dokument som oppnår den oppgaven til hver av dens deler. Det finnes mange typer gjerninger og mange typer heftelser. Når disse to spesifikke typer instrumenter kombineres, konseptuelt, de i hovedsak bli en eier-carry boliglån med noen ekstra rettigheter for selger eller formidler av skjøtet.

garanti Deed

En garanti gjerning er et juridisk instrument eller et dokument som brukes til å overføre eierskapet av fast eiendom. Det er unikt for fast eiendom fordi fast eiendom er mer sannsynlig å ha begrensninger, betingelser og krav mot sitt eierskap. Slike begrensninger, krav og betingelser som er referert til som heftelser. En lien er en juridisk krav mot eiendommen. Liens ofte oppstår fordi et rettskrav har fått mot eieren, og kravet blir så registrert eller "festet" til eiendommen. En garanti gjerning, i tillegg til å overføre eller "deeding" eiendommen til en annen part, garanterer også at det ikke er noen undisclosed heftelser eller heftelser på eiendommen. Eiendomstransaksjoner ofte innebære tittel forsikring, som sikrer at kravet eller garanterer fri tittel. Men de er ikke det samme. Garanti gjerning er en representasjon; tittel forsikring er en garanti ved tilranet ansvar i saken garantien var unøyaktig.

Leverandørens Lien

En salgspant er konseptuelt nesten identisk med en konstruksjon eller entreprenørens lien. Konseptet er at folk og bedrifter som arbeider på et hus og tilføre verdi til det kan gjøre et krav mot huset før de er betalt, som skissert i sine kontrakter med hus. Så, for eksempel hvis en entreprenør installerer et nytt bad og hus kan ikke eller vil ikke betale entreprenøren all den avtalte prisen, kan entreprenøren registrere en salgspant mot huset. De fleste stater krever entreprenøren å presentere hus med en melding om entreprenøren rett til å sende inn en lien før du gjør noe arbeid. Det gir entreprenøren en mer ekspeditt hjelp av å få betalt og mer juridisk innflytelse enn bare å organisere en prosess. Konseptet er at begge parter er enige på forhånd at det er sannsynlig å være en interesse av leverandøren i eiendommen til leverandøren er betalt i sin helhet. En entreprenør pant og salgspant er i hovedsak de samme. Vilkårene kan også brukes om hverandre.

Rettigheter under en Leverandørens Deed

Leverandørens heftelser i praksis, frafalle visse rettigheter til hus. Under andre omstendigheter, hvis en kontrakt er brutt, er det rettslige skritt å saksøke den personen som brutt kontrakten. Filing salgspant krever ikke søksmål, selv om alle statlige lover må følges innlevering prosessen; men ikke alle har rett til lovlig sende en leverandørs gjerning. Hvis du har rett, betyr det at du kan, i kraft, fryse tittelen til eiendommen du sende inn en lien på. Før tittelen kan overføre, vil lien må betales, fjernes frivillig eller fjernet av en rettskjennelse. Det skifter tyngende, til en viss grad, fra leverandøren til eieren av encumbering tittelen til eierens eiendom.

applikasjoner

Når en garanti gjerning er kombinert med salgspant, fungerer det som en bestemt type boliglån. I mange stater, er tillit gjerninger brukes i stedet for boliglån, selv om de er like. De overfører interesse betinget betalingsbetingelser. Stater har også spesifikke lover om foreclosure og boliglån mislighold. En mortgagor er pålagt å følge disse retningslinjene nøye. Retningslinjene kan kreve en ganske lang prosess mellom tiden panthaver mislighold på boliglån (eller tillit gjerning) og tiden mortgagor får sin eiendom tilbake. Boliglån bankene ikke bruke leverandørens heftelser. Men private parter kan legge salgspant i fast eiendom salg som de bærer et personlig notat eller boliglån. Så, hvis du selger en eiendom for $ 200 000, og er enige om å godta regelmessige månedlige innbetalinger for $ 100.000 av kjøpesummen, i tillegg til garanti gjerning som overfører eiendomsretten til den nye eieren og boliglån eller tillit gjerning som definerer lover å betale tilbake, du kan også ha salgspant gjør det mer rask for deg, bør de nye eierne misligholde sine lån.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-salgspant-gjerning/ "

相关文章!
 • Hva er en gjerning i stedet for foreclosure? Hva er en gjerning i stedet for foreclosure?
  - 阅 0

  Noen ganger kalt "vennlig foreclosure," gjerning i stedet for foreclosure innebærer låner frivillig snu eiendommen til utlåner å unngå foreclosure rettergang. Mens eieren mister eiendommen i begge tilfeller unngår låner forlegenhet og drama av e

 • Hva er garanti gjerning?
  - 阅 1

  En garanti gjerning er et juridisk dokument som overfører eiendomsretten fra en selger til en kjøper. Garanti betyr at selgeren vil beskytte kjøperen om det er noen feil i tittelen, inkludert tidligere boliglån, heftelser, dommer eller andre krav til

 • Hva gjør en gjerning av tillit håndheves?
  - 阅 0

  En gjerning av tillit er et instrument som brukes til å sikre en underliggende gjeld forpliktelse knyttet til fast eiendom, for eksempel et gjeldsbrev på et hjem lån. Hvis en person misligholder et notat sikret med en gjerning av tillit, er det utelu