Amopage

Hva er rettighetene til noen skadet i en bilulykke?

- Views 0
Advertisement

Hva er rettighetene til noen skadet i en bilulykke?


Hvis du ble skadd i en bilulykke, vil du være i stand til å samle erstatning fra den andre sjåføren hvis du kan bevise at han var på feil. Du kan selv være i stand til å samle skader hvis ulykken var delvis din feil. I de fleste tilfeller er skader betalt av en av sjåførens forsikringsselskap.

Feil

De fleste bilulykker er forårsaket av uaktsomhet i stedet for forsettlige forhold. Å etablere en uaktsomhet krav i en bilulykke, må du bevise at den andre sjåføren ikke klarte å utøve rimelig aktsomhet, at hans mangel på omsorg forårsaket ulykken, og at du lidd skader som resultat. Hvis hans uaktsomhet ikke forårsake ulykken, er han ikke ansvarlig. For eksempel, hvis han kjørte full, men er i stand til å vise at selv en rimelig forsiktig edru sjåfør ville ha klart å unngå ulykken, han kan ikke holdes ansvarlig.

Ansvar

Hvis den andre sjåføren var 100 prosent på feil, er hun ansvarlig for alle skader. Hvis dere begge var på feil, avhenger hennes ansvar på staten der ulykken skjedde. Et flertall av tilstander bruke et sammenlignende feil system, hvorved to drivere dele ansvar i henhold til deres prosentandel av feil. En minoritet av tilstander gjelder et sammenlignende medvirkning system, hvorved verken føreren er i stand til å samle skader fra den andre hvis begge var på feil. Noen stater gjelder modifiserte versjoner av disse to systemene.

skader

Hvis den andre sjåføren blir funnet ansvarlig, har du rett til erstatning for alle tap. Dette inkluderer ikke bare nåværende og fremtidige medisinske utgifter, men også tapt arbeidstid og smerte og lidelse. Avhengig av omstendighetene, kan du ha rett til mer penger for smerte og lidelse enn for medisinske utgifter og tapt arbeidstid. Du har ikke rett til å straffe skader dersom ulykken var et resultat av forsettlig misbruk.

forsikring Settlements

Hvis den andre sjåføren gjennomført ansvarsforsikring, vil hans forsikringsselskap betale kravet. Hvis hans ansvar skrider grensene for sin politikk, kan kollisjon forsikring betale resten av kravet, avhengig av vilkårene. Hvis den andre sjåføren ikke bære ansvar forsikring, kan det hende at kollisjon forsikring betale hele kravet, selv om forsikringsselskapet vil da ha et krav mot den andre sjåføren. Hvis ingen av dere båret forsikring, må du søke betaling av kravet ut av den andre sjåførens personlige eiendeler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-rettighetene-til-noen-skadet-i-en-bilulykke/ "

相关文章!
 • Hva er rettighetene til noen Funksjonshemmede og Facing Foreclosure i California? Hva er rettighetene til noen Funksjonshemmede og Facing Foreclosure i California?
  - 阅 0

  I California, foreclosure lover tillater det opprinnelige utlåner til å gjenvinne en pantsatt eiendom gang betalinger gå inn i standard. Selv om funksjonshemmede i California er beskyttet mot diskriminering i salg, utleie, leasing eller finansiering

 • Hva er rettighetene til en Far?
  - 阅 0

  Alle fedre har rettigheter og plikter med hensyn til sine barn. Ugifte fedre, men kan ikke ha automatiske rettigheter som de må bevise farskap, og noen ganger går gjennom en domstol ferd med å overta visse fars rettigheter. Gifte fedre trenger ikke å

 • Hva er rettighetene til en sittende leietaker?
  - 阅 0

  Hvis du bestemmer deg for å selge en eiendom til leie må du være klar over rettighetene til den nåværende leietakere. Hvis du har et juridisk og bindende kontrakt, må du være nøye med å følge loven når du selger boligen. Ikke anta at fordi eiendommen