Amopage

Hva er privat forsikring?

- Views 0
Advertisement

Hva er privat forsikring?


Privat forsikring er dekning tilgjengelig gjennom forsikring bærere og er ikke kontrollert av den føderale regjeringen. Dette skiller seg fra regjeringen forsikring programmer som Medicaid og Medicare.

typer

Praktisk talt alle typer forsikring oppnås gjennom ansettelse er en form for privat forsikring. Noen forsikring du kjøper på egen hånd, for eksempel en livsforsikring fra et nabolag agent, er også privat forsikring.

fordeler

Fordi privat forsikring selges på det åpne markedet, som gjør det mulig for konkurranse. I teorien kan dette gi forbrukeren med flere valg og bidra til å holde kostnadene nede. Forsikring gjennom en arbeidsgiver kan være oppnåelig selv om den ansatte har en pre-eksisterende medisinsk tilstand.

Regulering

Privat helseforsikring er vanligvis regulert av statlige myndigheter. En statlig forsikring kommisjonær oppsyn forsikringsselskaper og bidrar til å skape nødvendig lovgivning.

Historie

Former for privat forsikring har eksistert i mer enn et århundre. Privat helseforsikring kan spore sine røtter tilbake til borgerkrig æra, når forsikring for dampbåt og jernbane ulykker ble tilgjengelig.

ulempene

Kostnadene for privat forsikring kan være uoverkommelige. Som i 2009, er amerikanske politikere vurderer lovgivning som ville innføre mer statlig kontroll over helseforsikring industrien til å holde kostnadene nede.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-privat-forsikring/ "

相关文章!
 • Hva er privat medisinsk forsikring?
  - 阅 0

  Privat medisinsk eller helseforsikring er vanligvis kjøpt av personer som enten starter sin egen virksomhet, som arbeider for en liten bedrift eller er for tiden arbeidsledig. Noen typer privat helseforsikring kan være supplerende til å fylle i hulle

 • Privat forsikring og pre-eksisterende forhold
  - 阅 0

  For millioner av amerikanere, kan få privat forsikring være umulig på grunn av hva helseforsikring industrien kaller "pre-eksisterende forhold." Enten så mild som akne eller så alvorlig som hjertesykdom, pre-eksisterende forhold representerer dy

 • Hva gjør Trip forsikring?
  - 阅 3

  Planlegging og skal på ferie kommer med en rekke risikoer - spesielt hvis du planlegger å reise langt hjemmefra. Så når du planlegger en stor ferie, kan ditt reisebyrå eller booking nettstedet tilbyr deg tur eller reise forsikring for å lindre noen a