Amopage

Hva er pris Distortion?

- Views 0
Advertisement

Hva er pris Distortion?


I et fritt marked, er prisene på enkelte varer fastsatt av lover om tilbud og etterspørsel. En økning i etterspørsel eller reduksjon i tilbudet vanligvis resulterer i en høyere pris, mens en reduksjon i forbrukernes etterspørsel eller en økning i tilbudet vanligvis resulterer i en lavere pris. Når prisen på en vare ikke synes å følge lovene om tilbud og etterspørsel, er det noen ganger referert til som en kostnad forvrengning, pris forvrengning eller markedet forvrengning.

regjerings~~POS=TRUNC Handlinger

Kostnads ​​forvrengninger vanligvis skyldes regjeringens handlinger. Uten statlig innblanding, prisene har en tendens til å følge lovene om tilbud og etterspørsel. Men regjeringer noen ganger vedta lover eller bevilge midler på måter som kunstig endrer, eller sprekker, kostnaden for bestemte varer. Kostnads ​​skjevheter kan være bevisst, eller de kan være utilsiktede konsekvenser av regjeringens politikk. Det er noen typer av offentlige tiltak som kan resultere i kostnads ​​forvrengninger.

subsidier

Subsidier er midler bevilget av en regjering, og gitt til produsenter eller forbrukere av en bestemt vare. Den innenlandske landbruksnæringen er ofte en mottaker av regjeringen subsidiering. Fordi bøndene mottar økonomisk bistand til å vokse sine produkter, er de i stand til å selge den billigere enn de kunne uten offentlige inngrep. Dette betyr at prisene på mange jordbruksprodukter i USA er forvrengt, slik at de er lavere enn de ville være i en virkelig fritt marked.

Begrensninger på Pris

Noen ganger vil en regjering vedta lover som spesifikt setter grenser på prisen på en vare eller varer. Når en pris som ikke lovlig kan gå under et visst nivå, er det kjent som et gulv. Uttrykket "pris tak" viser til en situasjon hvor prisen på en vare ikke lovlig kan innstilles over et visst nivå. For eksempel har noen kommuner satt et pristak på mengden av husleie som kan bli pålagt av utleiere. Dette forvrenger kostnadene for boliger, slik at den er lavere enn det ville være hvis overlatt til markedskreftene.

Forbud

Når regjeringen forbyr en vare, er en konsekvens å forvrenge prisen som handelsvare på det svarte markedet. For eksempel, cubanske sigarer er dyre, ikke bare fordi de anses å være et fint produkt, men også fordi amerikanske regjeringen forbudet har gjort dem knappe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-pris-distortion/ "

相关文章!
 • Hva er pris per enhet Service, Cost Per Client Outcome & Cost Per Tjenester Ferdigstillelse? Hva er pris per enhet Service, Cost Per Client Outcome & Cost Per Tjenester Ferdigstillelse?
  - 阅 0

  Undersøke kostnadene bedriften pådrar seg til å yte tjenester er en viktig finansoperasjon i å opprettholde en sunn økonomi. Å ha et godt øye til kostnadene er også en strategi for selskapets vekst, spesielt hvis du avdekke metoder for å redusere kos

 • Hva gjør Pris Type mener når du kjøper aksjer? Hva gjør Pris Type mener når du kjøper aksjer?
  - 阅 4

  Stock tradere kan angi en rekke forhold ved kjøp og salg av aksjer. Disse forholdene styre to sider av en transaksjon: aksjekursen og transaksjonen timing. De fleste online handelssystemer gi hel rekke pristyper og timing alternativer. Hvis du ønsker

 • Hva Åpner PRI-filer? Hva Åpner PRI-filer?
  - 阅 0

  Filutvidelsen .pri er tilknyttet flere filtyper som brukes av forskjellige programmer. Å vite hvor du fikk filen og hvilken programvare som er på datamaskinen kan hjelpe til å velge det beste alternativet for å åpne filen. LocoScript Filtypen .pri er