Amopage

Hva er presis definisjon av en rundtur Stock Trade?

- Views 0
Advertisement

Hva er presis definisjon av en rundtur Stock Trade?


Rundtur aksjehandel er en metode som selskapene bruker for å tilsynelatende øke inntektene. Det er også en metode som brukes for å vise en økning i volum i et tynt omsatt lager. Mesteparten av tiden, rundturer oppstår når personen er en dag handelsmann. Rundturen regelen er ment å beskytte den lille investor. Hvis du ønsker å være en dag handelsmann, må du lære disse regler og forskrifter.

Betydning

Hvis du kjøpe og selge en aksje i et fem-dagers periode, er at en rundtur. Hvis du gjør fire rundturer i ett marked uke, er du et mønster dag trader og er underlagt visse regler. Hvis du har mer enn $ 25.000 i kontoen din, er det ingen problem. I tillegg, hvis du handle mye, men de rundturer bare utgjør 6 prosent av dine handler, er du fortsatt i god form.

Advarsel

Se opp hvis du kjøper den samme aksjen fire ganger på en uke, og selger alt i en handel i fem-dagers periode. Selv om du bare har ett salg, teller det som fire rundturer. Det igjen fag du til mønster dag trader regler, en frossen eller lukket konto hvis det er ditt andre krenkelser.

Forebygging / løsning

Sette minst $ 25 000 inn på kontoen din, og du trenger ikke å bekymre deg for meglerhuset fryse den. Hvis kontoen din synker, har du fem dager for å gjøre opp for forskjellen i kontanter slik at den når $ 25,000. Faktisk, hvis de gjør fryse kontoen, så snart pengene går inn, er kontoen din tilgjengelig for handel. Hvis kontoen din faller under $ 25 000, har du en margin samtale som krever at du setter i forskjell. For å unngå en fryse, sørg for at verdien av kontoen er flere prosent høyere enn dette beløpet til å justere for prisendring på aksjene. Du kan ikke bruke et kors garanti for å oppfylle plikten, og hvor mye penger må forbli på kontoen minst to dager.

betraktninger

Vurder dine automatiske handler i din telle. Du kan tro at du ikke vil være et mønster trader hvis du bare gjøre tre i en uke, men hvis du har en stop loss ordre som utløser på en nyinnkjøpte lager og allerede har tre rundtur handler. Dette blir den fjerde rundtur handel.

Funksjon

Forstå at SEC innførte disse reglene for å sørge for at de er beskyttet små og uerfarne investorer ved å kontrollere sine dagen handelsvirksomhet. Ofte det motsatte skjer. Traders med mindre kontoer må begrense antall handler. Hvis de finner ut at de har gjort en feil på et kjøp, og de allerede har tre rundturer, kan de forbli i den posisjonen og taper penger, eller de risikere en fryse på sin konto. For å bygge kapital fra dag trading, har den lille investor å lage perfekte valg for å maksimere begrenset antall handler.

Identifikasjon

Se etter plutselige hopp i en aksje volum. Rundtur trading er en metode som noen skruppelløse handelsmenn har å øke volumet av en tynt omsatt aksje. Det gjør aksjen mer attraktiv når handel er hyppigere. Merk også at noen selskaper gjør rundtur lager bransjer for å vise en økning på inntektene sine utsagn og gjøre det mer attraktivt å aksjonærer, selv om det aldri endret netto verdi av selskapet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-presis-definisjon-av-en-rundtur-stock-trade/ "

相关文章!
 • Hva er en rundtur Stock Trade? Hva er en rundtur Stock Trade?
  - 阅 0

  Rundtur aksjehandel, noe som er ulovlig i USA, er når en investor kjøper og selger en aksje på samme dag. Lær hvordan rundtur lager handler blåse opp volumet av handler for en aksje med informasjon fra en finansanalytiker i denne gratis video på aksj

 • Hva er hensikten med den New York Stock Exchange? Hva er hensikten med den New York Stock Exchange?
  - 阅 0

  The New York Stock Exchange (NYSE) er en samling av norske og utenlandske verdipapirer, herunder aksjer, obligasjoner og andre investeringer som omsettes i et offentlig marked for investorer til å kjøpe og selge. Ved å organisere verdipapirmarkedene

 • Hva er ikke løses inn i Preferred Stock? Hva er ikke løses inn i Preferred Stock?
  - 阅 0

  Anbefalte aksjer aksjer tilby flere fordeler enn vanlige aksjer aksjer. De vanligste fordelene har å gjøre med utbytte utbetalinger. Når det kommer til foretrukne aksjer innløsning, er det Enon-innløses foretrukne aksjer og innløses foretrukne aksjer