Amopage

Hva er Popcorn Chicken?

- Views 10
Advertisement

Hva er Popcorn Chicken?


Amerikanerne ser ut til å alltid være i en hast og i sine biler. Så det er ikke rart at mat blir stadig gjort for å lage raskere og være bærbare.

Popcorn kylling - liten bite-size biter av fjærfe som har blitt panerte eller knust, stekt - er populære blant forbrukere som liker å ta sin mat på rømmen.

Historie

Popcorn kylling har vært populært i Sør i århundrer. De små "kylling biter" var lett å pakke i lunsjboksene og laget for mer kultivert spisestue med en gaffel.

Dårligere sørlendinger og slaver ofte måtte "nøye seg" eller bruke hver bit av en kylling. Mindre biter av kylling ble ofte stekt sammen, og dermed skape kylling bite retter.

Begrepet "popcorn chicken" er en mer moderne moniker, brukes fordi de små terninger av kylling ligner popcorn etter å ha blitt stekt.

Hurtigmat

Industrigigant KFC (Kentucky Fried Chicken) introduserte popcorn kylling i begynnelsen av 1990. Menypunktet har vært en stift, men selskapet trekker jevne det av menyen og deretter gjeninnfører den populære snack. Andre fast food-kjeder selger lignende produkter.

ingredienser

Når popcorn kylling først ble introdusert av fast food-kjeder, forbrukerne bekymret for at ingrediensene ikke var "ekte" kylling eller forkastet mindre ønskelig biter av kylling. I dag, de fleste fast food kjeder liste "hvite brystet kjøtt" som hovedingrediens. Breading og krydder kan variere avhengig av kjeden.

ernæringsmessige verdier

Stekt kylling er ikke tradisjonelt en sunn rett. Det er ofte dypt panert og stekt i olje. For å gi kylling smak, mange fast food-restauranter stole på krydder som salt.

Ifølge ernæringsmessige informasjon på en fast food-kjeden popcorn kylling, en servering (vanligvis ca 20 stykker) har så mye som 1200 mg natrium og 380 kalorier.

Oppskrift

Popcorn kylling er lett å lage, og en sunn versjon kan gjøres hjemme.

2 pounds kylling (kuttet i små terninger)
Salt
Pepper
1/2 ss sukker
Krydder etter eget valg (løk pulver, hvitløk, chilipulver)
Melk
Panko (japansk brødsmuler)

Bland ingrediensene og sette kylling i en bolle med nok melk til å dekke kyllingen. Rør for å blande krydder. Sett i kjøleskap til marinere i ca 30 minutter.

Fjern et par stykker av gangen, dyppe i Panko og plassere på en cookie ark lined med pergament papir. Stek ved 350 grader i 25 til 30 minutter, eller til de er gyllenbrune.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-popcorn-chicken/ "

相关文章!
 • Bruker for Popcorn Chicken
  - 阅 1

  Popcorn kylling er navnet gitt til bittesmå biter av hvite brystet kjøtt tilberedt med panering og fritert. Hvis du kjøper frossen eller klar til å spise popcorn kylling, kan du spise det som det er, eller bruke den i oppskrifter. Popcorn kylling er

 • Hva er Popcorn laget av?
  - 阅 1

  Folk har vært å spise popcorn i tusenvis av år. Den ble opprinnelig oppdaget av indianere i forhistorisk tid. Popcorn er en type mais, og har det vitenskapelige navnet Zea mays everta. Mens den vokser på samme måte som andre typer korn, kan bare popc

 • Hva går med Chicken & asparges? Hva går med Chicken & asparges?
  - 阅 1

  Velg blant et utvalg av søte, salte eller skarpe side retter som blander godt med en kylling og asparges middag. En ekstra dampet vegetabilske tallerken, poteter og mange andre alternativer kan gjøre denne middagen så mye bedre. Vanligvis en ekstra s