Amopage

Hva er pille perler?

- Views 0
Advertisement

Opprinnelig laget for å rense avløpsvann fra atomkraftverk, pille perler er små, harde pellets av magnesiumoksid tilsettes vann for å rengjøre den. Behandling av drikkevann med pille perler er en form for alternativ medisin.

Historie

Ifølge NurseForHealth, vitenskapsmann Jim Carter utviklet pille perler som en måte å filtrere vannet gjennom en bio-resonans prosess som restrukturerer vannets molekyler.

Helse

Vann, renset ved prill kuler har en pH-balanse på 7,4 til 7.5 og kan absorberes av det menneskelige legeme raskere, ifølge Water101. Drikkevann pille vann er også sies å rense tungmetaller fra kroppen og bidra til å gifte det.

Hjem bruksområder

Den prill-renset vann kan også bli brukt som en naturlig desinfeksjonsmiddel og rengjøringsmiddel.

forholdsregler

Før du begynner å bruke pille perler, som er ansett som en helse supplement, Water101 anbefaler å konsultere med din fastlege og ikke avsluttet noen medisinske behandlinger uten tilsyn av lege.

Advarsel

Ifølge Nevada-baserte Good Water Biz, bør forbrukerne pass opp for svindel blant pille perle selgere. At selskapet, som også selger vannrensende produkter, hevder at mens kulene vil slå vannet alkalisk, ble magnesium oksid pellets ikke laget for bruk på mennesker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-pille-perler/ "

相关文章!
 • Hva er en perle Brilliant Uncirculated Coin? Hva er en perle Brilliant Uncirculated Coin?
  - 阅 0

  Har du noen gang fått en mynt som endring og funnet deg selv fengslet av sin glans, forresten lyset treffer ut av sin uberørte overflaten? Det er en lokke til den "perfekte" mynt, og samlere, eller numismatists, har utviklet sine egne måter grad

 • Hva er Heishi perler? Hva er Heishi perler?
  - 阅 0

  Heishi perler (alternative stave heishe perler; uttalt hee-Shee) er en type skiveformet eller korte rørformede perler. Heishi er muligens den eldste form for smykker i Nord-Amerika. De mennesker som er mest ekspert i produksjon av Heishi, og de tidli

 • Hva er Druk perler?
  - 阅 1

  Druk perler er glatte, sfæriske, presset glassperler laget i Tsjekkia. Disse perlene er laget for hånd fra tradisjonell Bohemian glass. Druk perler er tilgjengelig i mange forskjellige farger og varierer i størrelse fra 3 mm til 18 mm. Tråden hullet