Amopage

Hva er Micro Pigs?

- Views 6
Advertisement

Hva er Micro Pigs?


Enten de heter micro, tekopp, leketøy, miniatyr eller en annen form for diminutiv, mini griser er en risikabel pet innsats. Det er fordi mange av disse svin dyr vil vokse langt større enn annonsert, og ender opp på krisesentre eller helligdommer. Micro griser er rett og slett ikke gode kjæledyr for folk flest. Hvis du redde en voksen gris, minst vil du vite hans størrelse.

Micro Pigs

Micro griser resultat når runts er avlet sammen, eller når tapere og andre små porcines som vietnamesisk potbellied griser er avlet for å produsere kull for en mikro gris markedet. Noen oppdrettere praktiserer innavl og underfôring, alvorlig slag helse og levealder. Realistisk, kanskje til og med minigriser veier 60 pounds som voksne - det samme som en middels stor hund. Men det er en god sjanse de kunne veie to eller tre ganger så stor som eller mer.

Vær forsiktig i Micro Pig Market

Hvis en oppdretter forteller deg sin gris vil veie bare 12 eller 15 pounds fullvoksen, se andre steder. Hvis du får beskjed om griser gjør fantastiske kjæledyr for leilighet dwellers, finne en annen oppdretter. Be om å få se foreldrene til noen gris du vurderer, og spør foreldrenes alder: Selv mikro griser ikke når full størrelse til fylte 3 - foreldre yngre enn som fortsatt har vekst å gjøre, så de er ikke nøyaktige identifikatorer av potensielle prøve endelige størrelse.

Fôring Micro Pigs

Det er mulig en oppdretter vil råde deg til å underfeed en mikro gris å holde det små. Det er rett og slett sulter dyret. Feed din gris kommersielle gris chow på riktige proporsjoner. En tommelfingerregel er om lag 2 prosent av kroppsvekt daglig. Din eksotiske kjæledyr veterinær kan gi deg råd om riktig mengde mat for din gris.

Du kan mate gris sunn snacks - griser vil spise nesten hva som helst - men ikke overdriv eller grisen vil vokse for stor. Gi din gris med fatty acid kosttilskudd for hud helse, som svin huden tørker lett. Griser skal alltid ha tilgang til friskt, rent vann.

Helse Bekymringer

Ikke alle vet tar på griser som pasienter. Du må kanskje finne et eksotisk dyr veterinær, noe som kan bety eksotisk høye priser for veterinærbehandling. Du må ha dyrlegen spay eller kastrere din gris. Intakte hann griser er ikke egnet kjæledyr, da de raskt bli aggressiv. Hunn griser ofte utvikle reproduktive system kreft. Et kjæledyr gris vil kreve vaksinasjoner, inkludert de for rabies, Bordetella, erysipelas og Pasteurella, og vil trenge deworming for innvollsparasitter.

Din gris hover krever regelmessig trimming, som du kan lære å gjøre selv eller har veterinæren utføre. Tusks trenger trimming, også. Med mindre din gris er ekstremt skittent, motstå trangen til å bade ham. Det bare øker oddsen for tørr hud. Eldre griser er utsatt for leddgikt, spesielt hvis overvektig.

Pig Housing

Mens mikro griser kan leve i huset, trenger de tilgang til en inngjerdet bakgård eller utendørs penn. Et gjerde holder gris innenfor grensene og holder løshunder ut. I varmt vær, gi din mini gris med et barns plaskebasseng for å være kul. Siden griser er flokkdyr, er det best å ha mer enn én - men andre følgesvenn kjæledyr kan fylle regningen.

Innendørs, griser trenger et behagelig soveområde som er fri for utkast. Mens griser kan være stueren, er oppgaven ikke spesielt lett fordi de er vanedyr. De lærer å gå utenfor flere ganger om dagen på nøyaktig samme tid, og de "gå" på samme sted. Endre rutine, og du har problemer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-micro-pigs/ "

相关文章!
 • Hva er Micro Urinanalyse? Hva er Micro Urinanalyse?
  - 阅 0

  En mikro urinalysis er en medisinsk diagnostisk test som undersøker urin under et mikroskop. Denne testen brukes for å vurdere tilstanden til nyrene og urinprøver. Noen nyresykdommer og urinveisinfeksjoner kan oppdages med en micro urinalysis. Denne

 • Hva er Pickled Pig Lips?
  - 阅 0

  Med en rik mat arv, delstatene Mississippi, Louisiana, Georgia og Alabama er en del av en region som spesialiserer seg på tradisjonell soul food og produsere noen bisarre produkter, for eksempel syltet gris føtter og crawdad øyeepler. Pickled gris pr

 • Hva er en Micro-USB?
  - 阅 0

  Micro-USB er en versjon av USB (Universal Serial Bus) tilkobling standard opprettet av USB Implementers Forum. Micro-USB-kontaktene brukes til å overføre data og strøm for mobiltelefoner og PDA-er. Størrelse Som det ble lansert, Micro-USB hadde de mi