Amopage

Hva er meningen med Stripping Gulv?

- Views 2
Advertisement

Hva er meningen med Stripping Gulv?


Stripping gulv er et teknisk begrep som brukes i Vaktmestertjenester og sanitær industrien for å beskrive fjerne finishen på et hardt gulv. Denne flertrinnsprosess benytter konvensjonelle fjerningsmetoder, som for eksempel slurry stripping. Fjerne den øverste ferdig fra gulvet er en viktig forutsetning for omlakkering gulvet, noe som gjør det jevnere og tryggere for gangtrafikk.

Teknikk

Stripping gulv refererer til variasjoner av den samme grunnleggende prosessen. Ved hjelp av hendene og en mopp eller en gulv stripping maskin, fjerne den øverste finishen på gulvet. Johnny Terrell beskriver en ny teknikk i Rengjøring og vedlikehold Magazine Online; han bruker en auto-scrubber for å tørke stripe gulvet som et alternativ til slam stripping. Terrell forklarer at toppen slutt blir en pulverisert pulver som du kan feie opp og fjerne.

kommersielle Strippere

Et eksempel på stripping et gulv kommer fra juli / august 2002-utgaven av Old House Journal. Når du ønsker å gjenopprette et marmorgulv i en eldre hjem portrom (for eksempel en fra det 19. århundre), må du fjerne den øverste voks, som trolig har mange års rester fra foten trafikk. Når du kjøper kommersielle strippere som består av alkaliske eller annen løsning, kan du bruke dem til gulvet ved hjelp av en bøtte og mopp. Stripperen utfører det første trinn av å bryte opp voks, og det andre trinnet omfatter rasping gulvet med en poleringsmaskin for å bryte opp det øverste laget enda mer.

betraktninger

Planlegg gulv stripping oppgave når en bygning eller hjemme ikke er i bruk. Noen ganger må du lukke et anlegg eller utføre oppgaven om natten eller over en helg. Hvis mennesker og dyr puster inn noen stripping midler som brukes i gulv stripping, kan de oppleve syke helseeffekter, for eksempel brenning av nese, svelg og luftveier. Dessuten søker strippere skaper en slip-og-fall fare i områder med høy gangtrafikk.

bruker~~POS=TRUNC

Bruk av et gulv stripper krever forkunnskaper i produsentens produktetikett og instrukser. Sjekk etiketten for verneutstyr advarsler, for eksempel behovet for å bruke munnbind og vernehansker. Andre advarsler kan omfatte fortynning av middelet med en viss mengde vann, og å hindre at strippemiddel fra blanding med andre kjemikalier. For eksempel inneholder AMSAN i gulvet stripper ingrediens kaliumhydroksyd. Ifølge NIOSH anbefalinger for kjemiske beskyttelsesklær og AMSAN sin HMS-datablad, unngå hudkontakt med dette kjemikaliet fordi det er etsende, noe som betyr at det vil brenne huden din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-meningen-med-stripping-gulv/ "

相关文章!
 • Hva er meningen med driftige?
  - 阅 3

  Hva er meningen med driftige når du prøver å konkurrere i virksomheten? Noen som er driftige er noen som kan vise initiativ. Det betyr at du er en hard arbeidstaker som er villige til å påta seg selv vanskelige oppgaver, og vil arbeide for å få dem t

 • Hva er meningen med de forskjellige års jubileer? Hva er meningen med de forskjellige års jubileer?
  - 阅 0

  En bryllupsdag er en spesiell hendelse i hvert par liv. Det er en tid når de kan reflektere over hva deres forening har betydd for dem så langt. Hvert jubileumsåret er representert ved en tradisjonell element. Det kan være morsomt å følge listen og p

 • Hva er meningen med Percale Weave?
  - 阅 2

  Klatring i seng på slutten av en lang, hard dag, du belønnet med følelsen av kule, skarpe ark. Ikke alle arkene gi det bare strykes, tett gjemt, fast følelse, og det er fordi ikke alle platene er av høy kvalitet percale. Det er vanskelig å vasse gjen