Amopage

Hva er meningen med passiv aggressiv?

- Views 0
Advertisement

Hva er meningen med passiv aggressiv?


Passiv-aggressiv er en negativ type atferd preget av motstridende signaler. Negative følelser som sinne, irritasjon, utålmodige eller bitterhet er uttrykt på en slik måte som er indirekte, og dermed unngår en åpen og tydelig ekspresjon av slike følelser. Den indirekte atferd er vanligvis rettet mot motivet av de negative følelsene eller den enkelte anses å ha forårsaket dem, men dette er ikke alltid tilfelle.

Avtale

Passive-aggressive folk ofte maskere sine pent opp aggresjonen gjennom avtalen, selv en entusiastisk variant av avtalen. Hvorvidt denne avtalen kommer i form av en kraftig nikk av hodet, etterfulgt av kaustisk brummende, eller helt samsvar kombinert med mutt atferd, vil den passive-aggressiv individ bare hint på hans uvilje mot å være enig, mens du viser motstridende oppførsel hele tiden.

Utsettelse

Utsettelse er et annet tegn på passiv-aggressivitet. Ofte kan enkeltpersoner som ikke ønsker å gjøre noe utsette på en visning av motstand. De vil tilby unnskyldninger og beklagelser som de utsette en handling eller oppgave på et senere tidspunkt med viktig funksjon er at forsinkelsen blir tilbudt utrengsmål. En viktig forskjell å merke seg er at ikke alle procrastinators er passive aggressive. I stedet, noen passive aggressive individer bare bruker sommel som en negativ måte å uttrykke sin misnøye.

kynisk Attitude

Kynisme er bærebjelken i passiv aggressiv atferd. Dictionary.com definerer det som bare "en holdning av hånlig eller sløvet negativitet, spesielt en generell mistillit til integritet eller bekjennende motiver av andre." Kynisme er ofte uttrykt gjennom sarkasme og andre hånlig oppførsel, men sarkasme en tendens til å være mer konkret og kynisme av generell art. For eksempel kan en person ha et kynisk syn på en annen persons evne til å være ærlig. Hun kan uttrykke dette kynisme gjennom sarkastisk, etsende eller bitende bemerkninger, bemerkninger ment å såre når talt. På denne måten, kynisme og sarkasme er to av de mest åpenbare tegn på passiv aggressiv atferd.

irritabilitet

Irritabilitet er et annet tegn på passiv aggressiv atferd. Personer som synes irritabel blir ofte beskrevet som å ha "kort lunte" og er ifølge Dictionary.com, "lett glade for å utålmodighet eller sinne." Selv irritabilitet kan være et tegn på depresjon, angst eller høye nivåer av stress, kan det også være en form for passiv aggressiv atferd, som irriterte individer piske opp uten å uttrykke hva som virkelig plager dem.

Som en personlighetsforstyrrelse

Passiv aggressiv personlighetsforstyrrelse er en langsiktig tilstand hvor en person aktivt engasjerer seg i passiv aggressiv atferd som uttrykksform. Mens denne lidelsen ikke lenger anerkjent av psykiatere, er faglig oppmerksomhet likevel tilgjengelig for personer som sliter med dette problemet. Vanlige symptomer på Passiv aggressiv personlighetsforstyrrelse inkluderer sommel, målrettet ineffektivitet, klager, føler bitterhet og har uuttalte følelser av fiendtlighet eller sinne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-meningen-med-passiv-aggressiv/ "

相关文章!
 • Hva er tegn på passiv-aggressiv atferd? Hva er tegn på passiv-aggressiv atferd?
  - 阅 0

  Ifølge New York University Langone Medical Center nettside, vil folk med passiv-aggressiv personlighetsforstyrrelse synes å entusiastisk og lett å svare på en annen persons ønske eller behov mens faktisk opptrer på måter som negativt og passivt motst

 • Hva er meningen med driftige?
  - 阅 3

  Hva er meningen med driftige når du prøver å konkurrere i virksomheten? Noen som er driftige er noen som kan vise initiativ. Det betyr at du er en hard arbeidstaker som er villige til å påta seg selv vanskelige oppgaver, og vil arbeide for å få dem t

 • Hvordan kontrollere mennesker med passiv-aggressiv atferd Hvordan kontrollere mennesker med passiv-aggressiv atferd
  - 阅 1

  Passive-aggressive personer bruker manipulerende taktikk for å få det de trenger eller ønsker. De prøver ofte å kontrollere og ilegge skyld eller straffe andre mennesker indirekte. De som lider av passiv-aggressiv personlighetsforstyrrelse er ofte ir