Amopage

Hva er konsolidert Gross-Margin Change?

- Views 0
Advertisement

Ved å analysere bedriftens fortjeneste og tap, viser det konsoliderte bruttomargin profittraten per produkt eller tjeneste som selges. For å beregne konsolidert brutto margin, må du ha en rekke opplysninger om selskapets driftskostnader. Når uttrykt, tar den konsoliderte bruttomargin i form av en prosentandel av selskapets omsetning.

Beregning Brutto margin rate

Ved fastsettelse av brutto margin rente, må du vite kostnaden for salg og utsalgsprisen på varen. Med andre ord, refererer bruttomarginen til et produkt eller en tjeneste av markup. Denne mengden markup er den ultimate fortjeneste at selskapet ser fra den spesifikke elementet. For å komme frem til dette tallet, trekker deg kostnaden for salg fra den endelige utsalgsprisen. Det resulterende nummer, når uttrykt som en prosentandel, er dekningsgraden hastighet.

Konsolidering Brutto margin rate

For å komme frem til en konsolidert brutto-margin rate, et selskap kombinerer rett og slett alle de prosenter av hver av sine produkter og tjenester for å komme til en samlet konsolidert brutto-margin rate. Bedrifter og analytikere bruker denne andelen som en indikasjon på hvor selskapet står i form av sine driftskostnader i forhold til etablerte utsalgspriser. Det finnes en rekke ulike faktorer som påvirker disse tallene, og dermed den resulterende konsolidert brutto-margin rente.

Faktorer som forårsaker Bruttomargin Change

De spesifikke faktorer som påvirker bruttomarginen avhenger av hvilke typer produkter som en bedrift produserer og selger og omfanget av selskapets engasjement i produksjonslinjen. Disse faktorene inkluderer kostnadene av råvarer, fraktkostnader og markedstrender i forbrukeratferd. For eksempel kan de globale svingninger i oljeprisen har en stor innvirkning på selskapets driftskostnader, som oljeprisen påvirker selskapets samlede fraktkostnader.

Bruttomargin Endre og markdowns

Markeringer og markdowns har ikke den samme samlede effekten på brutto margin endring. Selv markup er prisforskjellen mellom produksjonskostnadene og den endelige utsalgsprisen, er markdown noen reduksjon i utsalgsprisen. Markdowns kan skje for en rekke årsaker, men de involverer typisk forbrukeratferd, ikke driftskostnader. Driftskostnadene, på den annen side, i stor grad påvirke markeringer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-konsolidert-gross-margin-change/ "

相关文章!
 • Hvor å konvertere mellom Markup & Gross Margin
  - 阅 0

  Det er viktig for enhver bedrift å sette prisene slik at det er nok til overs etter å ha betalt for kostnaden av sine produkter for å dekke driftskostnader og gjøre en fortjeneste. Markup og bruttomarginen er to verktøy du kan bruke til å bestemme pr

 • Hva er "Modified Gross" Rent?
  - 阅 0

  Modifisert brutto leie er arrangement i en bestemt type leiekontrakt brukes på næringseiendom. Det er en der utleier har ansvar for de fleste kostnader knyttet til eiendommen, men der bestemte angitte utgifter har blitt forhandlet som leietakers ansv

 • Hva er et boliglån Margin? Hva er et boliglån Margin?
  - 阅 0

  Boliglån margin er en kritisk komponent av hele boliglån pakken, spesielt hvis du har en justerbar hastighet boliglån (ARM). Hvis du tenker på å ta på en justerbar hastighet boliglån, er det viktig å forstå hvordan din utlåner vil justere nedbetaling