Amopage

Hva er klasse 5 Forbrytelser?

- Views 0
Advertisement

Hva er klasse 5 Forbrytelser?


En klasse fem forbrytelse inneholder en bestemt liste over forbrytelser for første gang lovbrytere. Disse forbrytelsene varierer fra incest til konspirasjon for å distribuere narkotika. En lovbryter kan også møte Klasse 5 forbrytelse kostnader hvis han begår flere forbrytelse forbrytelser eller gjentatte ganger dømt for flere forbrytelse forbrytelser. Alvorlighetsgraden av kriminalitet, antall tidligere domfellelser, og antall forbrytelser anklaget for bestemmer straffene for klasse 5 forbrytelse.

Klasse 5 Felony kriminalitet

Mens den eksakte listen over Klasse 5 forbrytelse skiller mellom stater, er noen forbrytelser generelt inkludert i de fleste statens lister. Disse forbrytelser inkluderer incest, adgang forbudt med hensikt å bryte seg inn, utføre en ulovlig medisinsk prosedyre, konspirasjon for å distribuere narkotika og grov vold tilfeller der skader ikke tillater for mer alvorlige straffer. Statene kan også inkludere flere lovbrudd av lavere klasse forbrytelse i en enestående klasse fem forbrytelse kostnader.

straff

Standarden straff for en klasse fem forbrytelse er en presumptive 18 måneders fengsel innesperring. "Presumptive" refererer til den straff som en generell retningslinje. Den minste straff for en klasse 5 forbrytelse er vanligvis 9 måneder av innesperring, skjønt den maksimale straffen er 24 måneder. En dommer eller jury kan redusere eller utvide 18 måneders straff hvis særlige forhold foreligger i saken, for eksempel en økning dersom forbrytelsen ble begått mens du bruker en pistol, oppgradering av kriminalitet som forverret. En dommer eller jury kan også ilegge en bot i tillegg til fengselsstraff, fra mellom $ 1000 og $ 100.000. Disse straffene kan variere i forskjellige stater, for eksempel i Arizona, der maksimal bot "mindre enn $ 150 000" for farlig klasse 5 forbrytelse.

Kategori 1 Gjenta Offender

En kategori 1 Gjenta Offender er en person som har begått to forbrytelser, i klasse 5 eller lavere, på to forskjellige anledninger. For en forbrytelse å regne som et klasse 1 rapport handling etter klasse 5 forbrytelse lover, lovbryteren må ikke tidligere har blitt dømt for denne typen forbrytelse. De straffen for en klasse 1 gjentatte ganger- er de samme som de standard klasse 5 forbrytelse straff.

Kategori 2 Gjenta Offender

En kategori 2 Gjenta Offender er noen som har begått en klasse fem forbrytelse, eller lavere, på tre eller flere anledninger, uten tidligere straffet. Straffen for en kategori 2 Repeat Offender er en presumptive 27 måneders fengsel innesperring, med et minimum innesperring av 18 måneder og maksimum 36 måneder. Den fine straffen for denne forbrytelsen forblir fra $ 1000 til $ 100.000. De samme begrensende faktorer hensyn til ved bestemmelse straff som i tilfelle av en enkelt klasse 5 forbrytelse.

Kategori 3 Gjenta Offender

En kategori 3 Gjenta Offender er noen som har begått noen forbrytelse av klasse 5 eller lavere, med to eller flere tidligere forbrytelse overbevisning. Straffen for en kategori 3 Gjenta lovbryteren er presumptive fem års fengsel sperring, med et minimum på fire år og maksimum seks år. De samme begrensende faktorer som en standard klasse fem forbrytelse anses i disse tilfellene. Den fine Straffen for slike lovbrudd er fortsatt den samme som med enkelt klasse 5 forbrytelse tilfeller.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-klasse-5-forbrytelser/ "

相关文章!
 • Hva er klasse A Forbrytelser? Hva er klasse A Forbrytelser?
  - 阅 0

  Klasse A forbrytelse er en kategori av kriminalitet straffes med statlig eller føderal lov. Spesifikke straffer for klasse A forbrytelse lovbrudd varierer fra stat til stat, men vanligvis har et minimum av en 10-års fengselsstraff. I noen stater, for

 • Hva er en klasse fire forbrytelse i Colorado? Hva er en klasse fire forbrytelse i Colorado?
  - 阅 0

  Colorado dommere og juryer syvende og sist bestemmer setninger av tiltalte dømt i Colorado baner og statens lover gi domstolene myndighet til å avgjøre straffen passende for hver forbrytelse. Men Colorado utmålingen lover angi minimum og maksimum set

 • Hva er fengsel for en klasse 6 forbrytelse i Virginia? Hva er fengsel for en klasse 6 forbrytelse i Virginia?
  - 阅 0

  Virginia rangerer sine forbrytelser i klasser med de mest avskyelige forbrytelser ta topplasseringen. Dette betyr at mindre alvorlige kriminalitet falle til bunnen av listen med klasse 6 felonies å være det minst alvorlig. Men dette betyr ikke at en