Amopage

Hva er hormonell ubalanse angst?

- Views 0
Advertisement

Alle opplever angst på et eller annet punkt, for eksempel før en viktig test på skolen, en viktig presentasjon på jobben, i ferier eller når de opplever en krise av noe slag. Angst i slike tilfeller hjelpe deg å holde vakt, fokusere på oppgaver på hånden eller ta raske beslutninger.
Men når angsten blir til en pågående følelse av frykt, eller begynner å manifestere seg som ødeleggende frykt, kan det være på grunn av personlighetsforstyrrelse eller en hormonell ubalanse. Det er viktig å finne ut årsaken til angst og finne ut hvordan du behandler den.

Egenskaper

Symptomer på angst inkluderer urolig mage, hetetokter og / eller frysninger, svette, hjertebank, kortpustethet og alvorlig hodepine. Disse fysiske symptomene er også tegn på hormonforstyrrende effekter på grunn av overgangsalder, skjoldbrusk lidelser eller tidlig eggstokksvikt. Sammen med disse symptomene, men kommer en følelse av frykt eller skrekk uten åpenbar årsak. Sinnet fylles med uønskede tanker, tanker om forferdelige ting som vil ramme deg eller dine kjære, tanker om at noe forferdelig er i ferd med å skje, eller tanker om at du blir latterliggjort bak ryggen din.

Identifikasjon

Når disse frykt og paranoide tanker manifesterer seg og deretter avta i løpet av 30 minutter eller så, er det referert til som et panikkanfall. Du kan bli så overveldet av den mentale og fysiske symptomer som du føler klarer å gå på og i stedet prøve å unnslippe, bokstavelig talt gå hjem eller et sted du føler deg trygg. I slike tilfeller kan du ha en personlighetsforstyrrelse.
I tilfeller der hormonelle ubalanser er årsaken, i motsetning til en personlighetsforstyrrelse, kan angst ikke være så alvorlig som å bli stemplet et panikkanfall. Snarere er det mer ligner humørsvingninger eller depresjon. Men i stedet for følelsen trist eller irritabel, føler du frykt og uro.

Betydning

Angst indusert ved hormonell ubalanse, så som østrogen dominans da nivået av hormonet progesteron er meget lav, er forskjellig fra de panikkanfall forbundet med personlighetsforstyrrelser slik som bipolar eller obsessiv-kompulsive forstyrrelser. Men det er også likheter. Bestemme årsaken til angst kan bestemme hvilken behandling som er hensiktsmessig.

typer

Den manglende evne til å kontrollere angrep av negative tanker er symptomatisk i både panikkanfall og angst. Angst, men kan være mer konsekvent, og du kan vise færre fysiske symptomer. Du kan føle at "det er alt i hodet."
Følelsen av angst er kanskje ikke så overdrevet som for de som lider av personlighetsforstyrrelser. I stedet kan du føler deg urolig i sosiale situasjoner, være motvillige til å ta beslutninger eller kontinuerlig bekymring over problemer som er relativt små.
Men din angst kan ikke være begrenset til den mer subtil form. I tilfelle av alvorlig hormonell ubalanse, kan du lider full blåst panikkanfall der frykt, men irrasjonelle, overvelder ditt resonnement. Du kan være i stand til å forklare hvorfor du reagerer på en enkel hendelse som om det var en livskrise.

Funksjon

Én av egenskapene til både panikkanfall, angst og på grunn av hormonell ubalanse er nivåene av kortisol i systemet. Kortisol er den kjemiske utgitt av binyrer som aktiverer "fight or flight" respons.
Hypothalamus-hypofyse-binyre (HPA) aksen er det hormonelle systemet som styrer humøret. Hvis du lider av en hormonell ubalanse, kan dette systemet gå inn i overdrive. Resultatet er at din kropp og sinn vil tro en truende situasjon eksisterer, noe som igjen resulterer i følelser av frykt, frykt og angst.

betraktninger

Behandlinger for hormonell ubalanse spenner fra grunnleggende endringer i livsstil til erstatning hormonbehandling. Bioidentical hormoner, som er naturlig forekommende hormoner som finnes i planter og syntetiserte til konsum, er en vanlig behandling når angst er en av symptomene på hormonell ubalanse.
I tilfelle av alvorlige panikkanfall, kan slike medikamenter som benzodiazepiner og antidepressiva være nødvendig for å kontrollere angrep. Dette er vanlige behandlinger for personlighetsforstyrrelser.
Venstre ubehandlet, kan mild angst forverres, noe som resulterer i ødeleggende atferd på grunn av uberettiget frykt. Enten den underliggende årsaken er personlighetsforstyrrelse eller hormonell ubalanse, er effektiv behandling tilgjengelig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-hormonell-ubalanse-angst/ "

相关文章!
 • Hva skyldes hormonell ubalanse? Hva skyldes hormonell ubalanse?
  - 阅 0

  Effekter av hormonubalanse Hormoner er en stor faktor i emosjonelle helse. Ofte når folk er humørsyk de skylde på sine hormoner. Foruten stemninger, kan varierende hormoner påvirke fruktbarhet og fysisk helse. Hormon ubalanse er når de kjemiske budbr

 • Hva er tegn på en hormonell ubalanse? Hva er tegn på en hormonell ubalanse?
  - 阅 0

  Det er flere grunner til hormonelle ubalanse symptomer som er avhengige av en persons kjønn, alder og helse. Hormonelle endringer kan være en forbigående fase eller en fast tilstand. For det meste, disse endringene ikke utgjøre alvorlige helsemessige

 • Hva er årsakene til hormonell ubalanse i menn?
  - 阅 0

  Testosteron er det naturlige hormonet som er dominerende i menn. En hormonell ubalanse hos menn opprettes når en mann har en overflod av østrogen, det kvinnelige hormonet, i sitt system. Det kan føre til urinveisproblemer, lavere sexlyst, prostata pr