Amopage

Hva er Hjem forsikringen ikke i en brann?

- Views 0
Advertisement

Hva er Hjem forsikringen ikke i en brann?


Hvis hjemmet opprettholder brannskader, gir ditt hus er forsikring dekning for ditt hjem og personlige eiendeler. Ifølge en rapport fra Insurance Information Institute, mellom 2004 og 2008, den gjennomsnittlige hus krav for brann og lynnedslag skade var $ 25 375. Standard hus politikk imidlertid ikke dekke alle potensielle skader som er et resultat av brannen.

kjøretøy

Den løsøre dekning for huseiere politikk dekker ødeleggelse av din personlige hører fra en brann, men med noen unntak. De fleste huseiere forsikringer utelukke dekning for biler, selv om du parkerte den i garasjen. Men den omfattende dekningen av din bil forsikring, hvis du har kjøpt det dekning, dekker skader fra branner.

kode oppgraderinger

Hvis du har en eldre hjemme, er det en god sjanse for at byggeforskrifter har endret seg siden det ble bygget. Hvis du må gjenoppbygge hjemmet ditt, må du overholde de nye byggeforskrifter. Den grunnleggende huseiere forsikring gir ikke dekning for de ekstra kostnadene forbundet med nye byggeforskrifter. Hvis du vil ha dekning for disse kostnadene, se etter en politikk som inkluderer byggeforskriftene oppgradering dekning.

Unpermitted Room Tilvekst

Når et forsikringsselskap skriver en forsikring og setter den årlige premien, bruker det arealet av hjemmet rapportert i offentlige registre. Hvis du har lagt til et rom til hjemmet ditt uten tillatelse, er forsikringsselskapet bare pålagt å betale det beløpet det ville ta å gjenoppbygge tidligere tillatt delen av hjemmet. Hvis du har konvertert garasjen til stua uten tillatelse, vil forsikringsselskapet betale for å gjenoppbygge garasje, men ikke å ha det konverteres tilbake til boareal.

Skade på en nabos hjem

Dessverre, noen ganger en brann som oppstår i ett hjem sprer seg til nærliggende boliger. Hvis dette skjer, vil din huseiere forsikring kun dekke skaden til ditt hjem, med ett unntak. Dersom brannen i huset var et resultat av uaktsomhet, kan naboen gjøre et krav under ansvar dekning av politikken for hans hjemmet skader. Men ansvarsgrenser fleste forsikringer er utilstrekkelige for å fullt ut beskytte noen for en ødelagt hjem.

Personal Property som eies av andre

Din forsikring dekker skade på personlig eiendom, ikke personlige eiendeler av en ikke-familiemedlem som bor i ditt hjem. For eksempel, hvis du leier et rom til en ikke-familiemedlem, din forsikring dekker ikke skade på leietakers personlige eiendom. Leietaker bør kjøpe en leieren er forsikring for å få dekning for sin personlige eiendom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-hjem-forsikringen-ikke-i-en-brann/ "

相关文章!
 • Hva skjer hvis forsikringen ikke dekker alt i en ulykke? Hva skjer hvis forsikringen ikke dekker alt i en ulykke?
  - 阅 0

  Bileiere har alternativer når det kommer til hvor mye forsikring de kjøper. I tillegg er det ofte ikke et middel for å forutse nøyaktig hvor mye kostnadene forbundet med en ulykke vil bli. Dette betyr at bileiere noen ganger ikke har nok forsikring.

 • Hva er Hjem Etasjeplaner? Hva er Hjem Etasjeplaner?
  - 阅 0

  Hjem planer viser til strektegninger, vanligvis trukket til skala. Planene illustrere oversiktsvisning rom 'layout i hver etasje av et hjem. Vanligvis, en arkitekt eller ingeniør skaper tegningen. Ikke forveksle hjem plantegninger med byggeplaner ell

 • Hva skjer hvis du ikke svarer på et foreclosure Innkalling?
  - 阅 1

  En foreclosure innkalling er et varsel til et hus som retts foreclosure prosessen har begynt. Det er viktig for et hus å svare på foreclosure innkalling hvis han ønsker å bestride foreclosure. Ikke å svare på foreclosure innkalling vil ikke stoppe fo