Amopage

Hva er hensikten med forebyggende vedlikehold?

- Views 3
Advertisement

Forebyggende vedlikehold refererer til planlagt vedlikehold skal forhindre utstyret fra å bryte ned. Arbeider aktivt for å holde utstyret i god stand er vanligvis mer effektivt enn å reparere eller erstatte utstyret etter det bryter eller mislykkes.

Forhold

Forebyggende vedlikehold er fornuftig hvis komponenten blir mer sannsynlig å mislykkes over tid. I tillegg er det bare fornuftig hvis kostnadene ved forebyggende vedlikehold er mindre enn kostnadene ved reparasjon eller erstatning.

fordeler

Forebyggende vedlikehold sparer penger ved å redusere eller eliminere dyre reparasjoner og utskiftninger. I tillegg gjør det et system mer pålitelig og reduserer den nødvendige nedetiden for reparasjon eller utskifting.

eksempler

De fleste bileiere utføre forebyggende vedlikehold, slik som regelmessig oljeskift. Mange PC-brukere også utføre forebyggende vedlikehold, for eksempel ved å skanne datamaskinen for virus, defragmentering harddisker og sikkerhetskopiering av data. Ingeniører også utføre forebyggende vedlikehold på storm dreneringssystemer for å forhindre dyre og farlige feil, i henhold til US Environmental Protection Agency.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-hensikten-med-forebyggende-vedlikehold/ "

相关文章!
 • Hva er fordelene med forebyggende vedlikehold på klimaanlegg? Hva er fordelene med forebyggende vedlikehold på klimaanlegg?
  - 阅 0

  Klimaanlegget kjøler og filtrerer luften inne i ditt hjem, slik at du kan nyte uten bekymringer ren, frisk luft i løpet av dagen. Faktisk kan det være lett å glemme viktigheten av air condition enheten til det slutter å fungere som den skal. De flest

 • Hva er hensikten med en nettverksmaske i IP Addressing? Hva er hensikten med en nettverksmaske i IP Addressing?
  - 阅 6

  Nettverksmasken er en del av Internet Protocol versjon 4 (IPv4) system. IPv4 har eksistert siden 1973; selv før World Wide Web. Det markerer standard adressering ordningen brukes av alle nettverk over hele verden. IPv4 består av to deler, IP-adressen

 • Hva er hensikten med lufte Tube på en Rack & Pinion? Hva er hensikten med lufte Tube på en Rack & Pinion?
  - 阅 0

  Tannstang og drev er en enkel, kostnadseffektiv og relativt lett å vedlikeholde styresystem. Denne kombinasjonen av faktorer har resultert i at det er den mest vanlige styremekanisme som brukes på biler, SUVer og lette varebiler og lastebiler. Som me