Amopage

Hva er gule poteter?

- Views 0
Advertisement

Hva er gule poteter?


Hvis du vil ha en søt, buttery potet som du kan mash, yngel, bake eller steke, plukke opp et par pounds av gule poteter neste gang du går til butikken. Med mindre du er matlaging for et publikum, ikke får en 10 pund pose med gule poteter. De trenger ikke holde så vel som russet varianter, så bare kjøpe det du er i stand til å bruke.

Gule Poteter Definert

Som varierer i farge fra lys gul hud til gyllen gul, gul poteter er en velsmakende tuber for å legge til matlaging repertoar. De har en rik, buttery smaken, og de er gode mashed, kokt, bakt eller stekt.

varianter

Det finnes flere ulike varianter av gul potet. Yukon Gold poteter er ovular, med gul hud og rosa øyne. Gule finnene er flatet, søtere enn Yukon Golds og har dype øyne. Proventos er en annen gul potet som spenner fra oval å runde, og er middels til stor i størrelse.

Fordeler med Gule Poteter

Yukon Gold gule poteter har en lavere stivelsesinnhold enn sine brune venner. Du kan erstatte dem i oppskrifter som krever hvite poteter uten noen problemer, og de har en rik, buttery smaken, og dermed trenger mindre krydder enn andre varianter.

Lagring Gul potatotes

Oppbevar gule poteter i ved romtemperatur på et mørkt sted. De har et høyere sukkerinnhold enn russet rekke poteter og kan ikke være så lang, så forbered dem innen en til to uker etter kjøpet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-gule-poteter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Small nederlandsk Gule Poteter Hvordan lage Small nederlandsk Gule Poteter
  - 阅 0

  Nederlandske gule poteter er en voksaktig, arvestykke potet med en rik smak og gullfargede, tett kjøtt som gjør dem godt egnet for nesten alle matlaging metoden. Fordi de holder sine figurer godt etter å ha blitt kokt, nederlandske gule poteter gjøre

 • Hva er en potet Galette? Hva er en potet Galette?
  - 阅 1

  Poteten galette er en tidkrevende rett som er deilig, men er ofte reservert for spesielle anledninger. Retten krever noen spesielle verktøy og teknikker, men de fleste kokker kan trolig oppnå en potet galette når de vet hvordan man lager en. Flavor d

 • Hva fargen Gul Symboliserer Hva fargen Gul Symboliserer
  - 阅 0

  Fargene er ikke bare til pynt, de er også brukt til å provosere en viss respons fra betrakteren. Akkurat som hvit er vanligvis bæres i bryllup til symboliserer renhet og svart i en begravelse til symboliserer døden, de fleste andre farger har sin ege