Amopage

Hva er gjennomsnittlig lønn for personlige drivere

- Views 7
Advertisement

Hva er gjennomsnittlig lønn for personlige drivere


Kjendiser har ofte personlige sjåfører, hvorav noen er ansatt på heltid. Personlige drivere, også vurderes sjåfører, driv limousiner, luksusbiler og til og med biler av dem for hvem de kjører. Andre personlige sjåførene kjører drosjer eller arbeid for bil tjenester. I noen tilfeller kan personlige sjåfører tjene to roller som sikkerhetspersonell. Dette og andre faktorer, som for eksempel erfaring, arbeidsgiver og tips bestemme deres lønn rekkevidde.

Tallene

Ifølge Bureau of Labor Statistics, median årlige lønnsnivåer for sjåførene, som inkluderer sjåfører og drosjesjåfører, var ca $ 22 000 som i 2008. Til sammenligning viser Simplyhired.com gjennomsnittlig lønn for personlige sjåfører på $ 43 000 per 2011. Lønn vanligvis inkluderer ikke fordeler som helseforsikring. I tillegg må personlige sjåfører som drosjesjåfører betale avgifter til sine taxiselskaper å lease sine biler.

limousine drivere

Simplyhired.com rapporterer gjennomsnittlig årslønn for limousine sjåfører på $ 34 000 som i 2011. På steder som New York og Los Angeles, tjener de så mye som $ 40.000 og $ 38 000 hhv. Vanligvis limousine drivere jobbe for Limousine selskaper selv om noen er selvstendig næringsdrivende.

All-in-One

Det er ikke uvanlig for personlige sjåfører - spesielt de som jobber for kjente figurer og kjendiser - til også å utføre oppgaver som personlige assistenter og livvakter. Michael Potter, driver for avdøde forfatteren Stephen Cannell (som døde i 2010) bemerker at sjåfører som arbeider i denne kapasiteten tjene mellom $ 50.000 og $ 150.000. Lønnen utvalg for to tjenesteleverandører sjåfører ansatt i byråer er mellom $ 45.000 og $ 75 000 årlig.

driks

Mens personlige drivere til stjernene eller andre kjente personligheter vanligvis ikke tjene tips, limousine drivere, taxi sjåførene og andre typer sjåfører kan. CNN Money sier at drosjesjåfører skal motta 15 prosent av billettprisen som et tips. I noen tilfeller kan drosjesjåfører tjene så mye som 20 prosent av prisene. Tilsvarende kan limousine sjåfører få så mye som en 25 prosent drikkepenger for utmerket service og så lavt som 10 prosent for dårlig service.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-gjennomsnittlig-lonn-for-personlige-drivere/ "

相关文章!
 • Hva er gjennomsnittlig lønn for konsulentfirmaer?
  - 阅 0

  Konsulentfirmaer tjeneste nesten alle store næringer, og omfatter de fleste yrker. Revisorer, advokater, ingeniører, IT-profesjonelle og menneskelige ressurser personell er noen av de yrker som tjener til livets opphold ved å jobbe for et konsulentfi

 • Hva er gjennomsnittlig lønn som en smak Tester kan tjene? Hva er gjennomsnittlig lønn som en smak Tester kan tjene?
  - 阅 0

  Smakstestere arbeider hovedsakelig i næringsmiddelindustrien, slik at matvarene se, lukte og smake tiltalende. Smak teste jobber vanligvis ikke krever utdanning utover videregående skole diplom. Som sådan, er den gjennomsnittlige betale for denne dyk

 • Hva er gjennomsnittlig lønn for en Repo Man? Hva er gjennomsnittlig lønn for en Repo Man?
  - 阅 2

  Hvis du tar ut et sikret lån, deretter standard på betalinger, gjenstand for verdien du brukte til å sikre lånet blir bankens eiendom. "Repo" menn - forkortelse for "repossession" - håndtere oppgaven med å ta de sivile bort fra deg og