Amopage

Hva er Giza-pyramidene Made Of?

- Views 0
Advertisement

Pyramidene i Giza, regnes blant de største arkitektoniske prestasjoner i historien, er noen av de mest kjente bygningene i den antikke verden. Den største av pyramidene, og den mest populære, er kjent som enten en pyramide av Kheops eller Pyramid of Khufu. Pyramidene er laget av flere forskjellige materialer både innvendig og utvendig.

Utsiden

Utsiden av en pyramide ble gjort nesten utelukkende av kalkstein. Kalksteinen som ble brutt ble bygget rundt interiøret pyramiden og tillot pyramide for å ha en utrolig lys skinne til det. Noen sier at glansen av pyramidene var synlig hele veien til Jerusalem. Dessverre har de fleste av kalkstein ble enten stjålet eller ødelegges over tid, og de fleste av de pyramider 'fasader nå bestå av det indre skallet.

indre Shell

Den indre skall av pyramiden i Giza består hovedsakelig av granitt. Innvendige deler av pyramiden er også sammensatt av dette materialet. For eksempel, kongens kammer, hvor kongen ble begravd, er også bygget fra plater av granitt. Mange plater av granitt ble pålagt å bygge pyramidens indre rom.

Pink Granite

Noen kamre av pyramidene ble gjort med en spesiell type av granitt kjent som rosa granitt. Pink granitt ble brukt til en rekke ulike deler av pyramiden, inkludert de lavere delene av kamrene, og å bygge sarkofager som holdt konger og andre gamle adelsmenn i Egypt.

Byggeklosser

Pyramidene i Giza består av mange forskjellige blokker passer sammen. Blokker av kalkstein og granitt kom fra lokale steinbrudd, og ble sendt til pyramiden området for bygging. Mange av byggesteinene veide ca 2,5 tonn, med større blokker måtte sendes via båt gjennom Nilen. Eksperter anslår at pyramiden Kheops, den største pyramiden, ble gjort med nesten 2.3 millioner blokker av kalkstein.

Bruk av betong

En forsker hevder at et annet materiale som brukes i pyramidene var en veldig tidlig form av betong. Professor Michel W. Barsoum hevdet at egypterne skapte det ble kalt i sitt verk "geopolymerene." Disse geopolymerene var materialer som besto av sand, kalk og leire, og dannet en primitiv sement. Kritikere hevder at Barsoum kanskje ikke har tatt hensyn til restaureringen av pyramidene, og kan ha utilsiktet testet moderne betong, men forskerne tar Barsoum forskning i betraktning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-giza-pyramidene-made-of/ "

相关文章!
 • Prosjektideer for Pyramidene i Giza Prosjektideer for Pyramidene i Giza
  - 阅 0

  Ligger i dalen i Giza i Egypt, er pyramidene i Giza anses å være en av de store underverkene i verden, og i dag representerer en varig prestasjon av gammel arkitektur. Hvis klassen er å lære om gamle Egypt, kan du trenger å gjøre et prosjekt om disse

 • Hva du skal ha på pyramidene i Egypt Hva du skal ha på pyramidene i Egypt
  - 阅 0

  Fra de gamle områdene nær travle Kairo i nord til den sørlige gems av Luxor og Aswan, Egypts pyramider holde et øye på mange menneskers reise bøtte lister. Som med enhver tur i utlandet, reise til Egypt krever litt omtanke med hensyn til hva du skal

 • Hva er noen interessante fakta om Pyramidene? Hva er noen interessante fakta om Pyramidene?
  - 阅 0

  Egypts pyramider og Sfinxen er kollektivt regnes som en av de "Seven Wonders of the World." Ligger i Giza-platået, ble disse strukturene bygget under Egypts dynastiet periode. For å oppnå byggingen av pyramidene, egypterne brukte en svært sofist