Amopage

Hva er Georgias de tre største byene?

- Views 6
Advertisement

Hva er Georgias de tre største byene?


Georgia er en av de sørøst USAs mest folkerike stater på ca 9,8 millioner innbyggere. Mer enn halvparten av Georgias befolkning kommer fra Atlanta metropolitan statistikkområde. Mesteparten av Georgias største byene er i statens sørlige delen, som tilbyr varme temperaturer året rundt. Georgias store byer er på Chattahoochee River - Atlanta og Columbus - og Savannah River - Augusta-Richmond fylke og Savannah.

Atlanta

Den største og hovedstaden i Georgia er Atlanta, som ligger i nordlige sentrale delen av staten. Ifølge Atlanta folketelling, befolkningen i Atlanta riktig er 540 000, mens Atlanta metropolitan statistikkområde (MSA) - som dekker 28 fylker - er hjem til rundt 5,5 millioner innbyggere. På grunn av mangel på naturlige grenser, har byområde Atlanta et kvadrat-kjørelengde på 8480. Gjennomsnittsalderen for Atlanta befolkning er 34 per mars 2011. Atlantas attraksjoner inkluderer CNN Studio Tour, Georgia Aquarium, Georgia State Capital Building og Coca Cola Museum.

Augusta-Richmond fylke

2010 US Census inkludert Richmond fylke med Augusta befolkningen, noe som gjør byen den nest største kommunen i Georgia på 189,366 innbyggere. Augusta-Richmond County er Metropolitan statistisk området har mer enn 540.000 innbyggere, og er den nest største MSA i Georgia. Den dominerende demografisk i Augusta er afrikansk-amerikanere, som utgjør 50 prosent av byens befolkning. Attraksjoner i Augusta inkluderer Augusta National Golf Club - hjemmet til PGA Masters Tournament - National Science Center og Riverwalk Augusta Park på Savannah River.

Columbus

Columbus er på kanten av Georgia-Alabama grensen i vestlige Georgia. Denne byen er Georgia tredje største byen på ca 186 000 innbyggere. Byens Metropolitan statistisk området har ca 287 650 innbyggere, Dette området omfatter fire fylker i Georgia og Russel County, Alabama. Columbus' fartsområde, som omfatter 16 fylker, er mer enn 625.000 mennesker. Denne byen ligger på bredden av elven Chattahoochee. Noen av Columbus attraksjoner er Springer Opera House, National Civil War Naval Museum, Fort Benning og Chattahoochee Riverwalk, en 15-mile sti kobler sentrum Columbus og Fort Benning.

Savannah

Dette hotellet ligger nær Georgias Atlanterhavet, er Savannah statens fjerde største by med mer enn 130,500 innbyggere. Imidlertid har Savannah den tredje største metropolitan statistikkområde i Georgia, hjem til 343,000 personer i tre fylker: Bryan, Chatham og Effingham. Median alder av Savannahs innbyggere er 32. Ifølge CNN Money, er Savannah en av de beste stedene i USA for å fratre. Byens gamleby-distriktet har restauranter og butikker i nærheten av Savannah River, som renner forbi den nordlige enden av Savannah. Savannah har også den viktorianske District, et område av byen med 19. århundre hjem og herskapshus. De fleste av herskapshusene surround Savannah Forsyth Park.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-georgias-de-tre-storste-byene/ "

相关文章!
 • De tre største byene i Nord-Carolina Coastal Plains De tre største byene i Nord-Carolina Coastal Plains
  - 阅 0

  Den østlige delen av North Carolina nær Atlanterhavet, også kjent som kystslettene omfatter omtrent 40 fylker og flere mellomstore byområder. Sammenlignet med den vestlige delen av staten, kystslettene er mindre befolket og mindre urbane. De tre stør

 • Hva er de tre største byene i Arizona? Hva er de tre største byene i Arizona?
  - 阅 1

  I tillegg til å være hjemmet til høye fjelltopper, store furuskoger og strekninger med tørr ørken, delstaten Arizona har også flere store byer. Ifølge Arizona statlige myndigheter, over 88 prosent av befolkningen bor i et urbant område, og dette tall

 • Hva er de fire største byene i Tennessee? Hva er de fire største byene i Tennessee?
  - 阅 0

  Tennessee er den legendariske hjemmet til countrymusikk, hvor mange country musikk stjerner ble født. Men Tennessee har også en rik og levende kultur utenfor countrymusikk på grunn av sin vakre byer. Tennessee fire største byene bidra til å gi det en