Amopage

Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?

- Views 1
Advertisement

Hjernen er delt i to halvkuler som hver kontrollerer bestemte funksjoner. Når du gjør matematisk og analytisk tenkning, for eksempel, er du utnytte venstre side av hjernen. Når du er kreativ tenkning eller dagdrømmer, tar over høyre side av hjernen. Begge sider av hjernen er koblet til hverandre, slik at de slås av når det er nødvendig å ta kontroll. For eksempel når du kjører, er på høyre side av hjernen i arbeid. Når du balansere sjekken bok, er den venstre siden av hjernen din kontroll.

Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?

Betydning

På høyre side av hjernen styrer mange av kroppens tanke og handlinger. Den fokuserer rundt bedømme posisjonen på ting i rommet, vel vitende om kroppens posisjon, forstå og huske ting vi gjøre og se, sette biter av informasjon sammen for å lage en hel bilde, og det styrer venstre side av kroppen. Den behandler sin informasjon gjennom følelser, symboler, bilder, fantasi, filosofi, religion og kreativ tenkning.

Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?

Big Picture

På høyre side av hjernen ser på bildene som en helhet, i motsetning til venstre side, som ser på sekvensielle skritt for å gjøre en hel kommer sammen. Ta eksempelet med å kjøre bil i trafikk. Mens du kjører, ser på høyre side av hjernen i alle faktorer som påvirker dine handlinger (antall biler på veien, den gjennomsnittlige hastigheten, bredden av banene, Bygg, etc.) og raskt behandler informasjonen så du kan handle på det. På høyre side av hjernen ser på hele scenariet og forteller kroppen din hva du skal gjøre. Den Venstrefolkene side vil behandle all informasjon i kronologisk rekkefølge, noe du reagerer mye tregere.

Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?

romlige relasjoner

En av de viktigste funksjonene til høyre side av hjernen er bedømme posisjonen av ting i rommet. Denne funksjonen er nummer én grunn til at du kan kjøre bil i trafikken og ikke komme i en ulykke hver eneste gang. På høyre side av hjernen din vil finne ut hvor langt unna et objekt er fra deg og gjenkjenner den plassering i verdensrommet. Uten denne funksjonen, vil du være å gå og komme borti ting hele tiden.

Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?

Å vite Object funksjoner

En av de viktigste funksjonene til høyre side av hjernen er forståelse objektfunksjoner. Hvis høyre side av hjernen er inaktiv, og du ser en blyant og et stykke papir foran deg, ville du ikke vet hva du skal gjøre. Den venstre siden av hjernen din ville være i stand til å fortelle deg at objektene foran deg er en blyant og et stykke papir, men vil ikke fortelle deg hvordan du bruker dem. Hvis venstre side av hjernen er inaktiv, og du er i samme situasjon, ville høyre side av hjernen din forteller deg hvordan du bruker blyant og papir, men det ville ikke definere for deg at de to objektene foran av dere er en blyant og et stykke papir.

Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?

Kreativ tenkning

På høyre side av hjernen har en tendens til å bruke mer kreativ, fantasi og filosofisk tenkning, hvor som venstre side av hjernen fokuserer mer på fakta, tall og analytisk tenkning. Når du dagdrømmer, bruker du høyre side av hjernen. Når du tenker på en original design eller tegning, det er også på høyre side av hjernen din på jobben. Personer som er dominert av høyre side av hjernen har en tendens til å være mer kreativ enn folk som stort sett bruker venstre side av hjernen.

Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-funksjonene-til-hoyre-side-av-hjernen/ "

相关文章!
 • Hva er funksjonen til et komparativt Balanse? Hva er funksjonen til et komparativt Balanse?
  - 阅 0

  Drift av forretninger inkluderer skape periodiske regnskaper. Private selskaper har alternativer når du skal avgjøre hvilke typer data for å samle og vedlikeholde. Offentlige selskaper, på den annen side må konsekvent forberede og presentere visse fi

 • Hva er funksjonen til en C Drive? Hva er funksjonen til en C Drive?
  - 阅 1

  C: stasjonen i en datamaskin har som funksjon å lagre operativsystemet, som er datakode som gjør at systemet kan utføre kommandoer og programmer og gjenkjenne periferiutstyr. Dette gjør det avgjørende for et godt fungerende datamaskin. Det kan også v

 • Hva er funksjonen til triglyserider? Hva er funksjonen til triglyserider?
  - 阅 1

  Tre forskjellige lipider, eller fett, finnes i maten vi spiser. Fosfolipider (lecitin), steroler (kolesterol), og den største kategorien-triglyserider. Mesteparten av fett i kroppen også består av triglyserider. De er mettet fett. Selv om de tjener v