Amopage

Hva er funksjonen til en C Drive?

- Views 1
Advertisement

Hva er funksjonen til en C Drive?


C: stasjonen i en datamaskin har som funksjon å lagre operativsystemet, som er datakode som gjør at systemet kan utføre kommandoer og programmer og gjenkjenne periferiutstyr. Dette gjør det avgjørende for et godt fungerende datamaskin. Det kan også være lagringsmediet for programvare og enhetsdrivere.

Hvor ble "C" Drive kommer fra?

I gamle dager da datamaskiner "oppstartet" eller lastet sine operativsystemer fra disketter (programvare), ble oppstarts diskettstasjon (hardware) kalt A-stasjonen. Hvis systemet hadde to diskettstasjoner, ble den andre kalt B-stasjonen.

Når harddisken ble lagt, ble det kalt C for å holde den i samsvar med etablerte DOS prosedyrer. En annen harddisk, logisk partisjon eller fysisk, ville bli kalt D-stasjonen.

Hva er funksjonen til en C Drive?


Hva en C: stasjonen er

C: stasjonen i en datamaskin kan omfatte hele lagringsplass på en harddisk eller en logisk definert del eller partisjon på den. En fysisk harddisk enheten kan konfigureres og behandlet av programvare som flere stasjoner, hver med sin egen DOS-epoken alfabetet navn. Dette er grunnen til "kartlagt" stasjoner ofte har etiketter X: og Z :. C: stasjonen, enten fysisk eller logisk, lagrer alltid operativsystemet.

Funksjoner av en C: Drive

Den primære funksjonen til C: stasjonen er å gi et middel for permanent lagring for operativsystemet og andre filer som kreves for å "boot" maskinen. Harddisker kan sikkert lagre disse dataene selv mens slått av eller fysisk fjernet fra datamaskinen.

C: stasjonen er også standard stasjonen, og det er der det forventes enkelte filer å bli funnet av operativsystemet under oppstart av systemet. I tillegg er C: stasjonen lagrer data på en ryddig måte og holder rede på hvor det er.

Hvordan C: Stasjoner Funksjon

C: stasjonen, som alle lagringsmedier, brukes til å lagre (skrive) data og hente (lese) det. De fleste stasjoner har flere fat, stive disker med et magnetisk belegg, med hver tallerken har en lese / skrive-hodet (en liten elektromagnet) som skriver data en bit av gangen ved å justere molekyler av det magnetiske belegget i en bestemt polaritet.

Polariteten kan representere en 1 eller 0, verdiene der alle elektroniske data er representert. Data blir lest av elektromagneten avføling av polariteten til de tidligere skrevne bits og dekoding av dem som en 1 eller 0.

Hva er funksjonen til en C Drive?


Hvordan hjelpe C: Drive

Alle harddisker, spesielt C: stasjonen, skal være optimalisert ved hjelp av vanlige verktøy som følger med alle operativsystemer for å sjekke for lese- og skrive integritet og ikke-sammenhengende filer. Kjøre Diskopprydding, vil Scandisk og diskdefragmentering hjelpemidler en gang i måneden eller så tillate optimal ytelse fra C: stasjonen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-funksjonen-til-en-c-drive/ "

相关文章!
 • Hva er funksjonene til høyre side av hjernen? Hva er funksjonene til høyre side av hjernen?
  - 阅 1

  Hjernen er delt i to halvkuler som hver kontrollerer bestemte funksjoner. Når du gjør matematisk og analytisk tenkning, for eksempel, er du utnytte venstre side av hjernen. Når du er kreativ tenkning eller dagdrømmer, tar over høyre side av hjernen.

 • Hva er funksjonen til triglyserider? Hva er funksjonen til triglyserider?
  - 阅 1

  Tre forskjellige lipider, eller fett, finnes i maten vi spiser. Fosfolipider (lecitin), steroler (kolesterol), og den største kategorien-triglyserider. Mesteparten av fett i kroppen også består av triglyserider. De er mettet fett. Selv om de tjener v

 • Hva er funksjonen til fordøyelsessystemet? Hva er funksjonen til fordøyelsessystemet?
  - 阅 0

  Fordøyelsessystemet består av munnhule, spiserør, mage, bukspyttkjertel, galleblæren, leveren, tynntarmen, tykktarmen, tykktarmen og rektum. Den viktigste funksjonen til fordøyelsessystemet er å bryte ned maten i mindre molekyler som kroppen kan abso